Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшний фінал одностатевого кохання у Хмельницькому

19 листопада 2014, 21:52
Дата ефіру/події: Середа, 19 листопада 21:52

Задушив коханця, після чого підпалив тіло. Жорстоке вбивство, замасковане під нещасний випадок, скоєно у Хмельницькому. Нелюд так старанно намагався знищити сліди злочину, що мало не спопелив житлового будинку разом з його мешканцями.

- Розташуйте манекен так, як ви лежали…

- От, на правому боці, головою туда…

Це затриманий демонструє правоохоронцям місце, де задушив свого коханця. Аби приховати злочин - молодик вирішив спалити тіло, тож влаштував пожежу у квартирі. Що можуть бути численні людські жертви - про це навіть не думав. 

- Жалію, шо не згорів тоді з ним. Всьо. А більше нічого.

Мешканців з охопленого вогнем будинку надзвичайники рятували за допомоги підйомника. Згодом пожежники виявили труп 34-річного чоловіка, а поруч - кілька недопалків. Правоохоронці припустили, що спалахнуло невипадково. Адже в осередку займання тхнуло бензином.

Василь Птащук, керівник Хмельницького МВ міліції:

- Це викликало в нас підозру про те, що пожежа може бути прикриттям вбивства. І ми почали працювати в межах кримінального провадження якраз над цим питанням. Відпрацювавши коло знайомих - нами й був встановлений чоловік, який близько знав потерпілого і під тиском доказів, які були вилучені на місці події, він зізнався в скоєному вбивстві.

23-річний затриманий розповів, що того дня дуже посварився з коханцем. Під час суперечки розлючений молодик накинувся на господаря і задушив його. Далі - прихопив ключі від квартири, пішов до себе додому, взяв каністру бензину та повернувся на місце злочину. Забрав цінні речі й підпалив оселю.

Руслан Мельник, співробітник УМВС України в Хмельницькій області:

- Після чого зник з місця пригоди. Затриманий є фізично розвинутим, закінчив педагогічний університет за фахом фізкультурника. І в свій час займався східними єдиноборствами.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження. Затриманому загрожує до 15 років ув'язнення.

Василь Птащук, керівник Хмельницького МВ міліції:

- Доказів по кримінальному провадженню достатньо. Проводяться подальші слідчі дії. Та перевірка його до причетності до інших злочинів. На даний час кримінальне провадження перекваліфіковано на ст..115 ч.1 - "Умисне вбивство".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.