Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подаруйте Андрійкові життя!

20 листопада 2014, 20:50
Дата ефіру/події: Четвер, 20 листопада 20:50

А зараз просимо вашої особливої уваги. Місяць тому ми вже розповідали про маленького Андрія Ярославського. Малюкові незабаром виповниться рік. Найбажанішим подарунком для родини буде одужання синочка. Дитина потребує термінової операції, яка коштує більше 300 тисяч євро. Завдяки небайдужим людям сім'я вже має третину суми. За місяць треба назбирати ще майже двісті тисяч.

За місяць Андрійкові виповниться рік. У малюка рідкісні хвороба - первинний імунодефіцит. Таким пацієнтам потрібно трансплантувати кістковий мозок. Єдина надія врятувати синочка - це поїздка у швейцарську клініку, яка погодилась оперувати. Коштує це 300 тисяч євро. Профінансувати лікування мала б держава, та поки на цю програму коштів не дають. Крихітку поставили в довгу чергу пацієнтів. Андрійко має чекати грошей кілька років.

Марина Ярославська, мати хлопчика:

- По телефону мне сказали, что в конце 16 года, но у нас нет времени столько ждать. Потому что нам надо до середины декабря оплатить счет на лечение.

Коли в Міністерстві охорони здоров'я будуть гроші - сказати ніхто не може.

Віктор Сальков, керівник відділу МОЗ України:

- Наразі ми будемо дуже сподіватися, що забезпечити цю дитину лікуванням ми зможемо найближчим часом, після того, як направимо тих, що попереду стоять. 

- А скільки попереду?

- Багато.

Та родина хлопчика робить усе, аби врятуватися Андрійка. Збирає гроші самостійно. З весни отримали майже третину. Усе - завдяки простим українцям.

Марина Ярославська, мати хлопчика:

- С 16 апреля мы собираем деньги, и смогли насобирать треть суммы, благодаря небезразличным людям. Осталось еще мало мало времени, и где еще взять эти 200 тысяч, просто надо ребенка спасать.

Аби врятувати єдину дитину, батьки зверталися в усі доброчинні фонди усіх відомих політиків, та не одержали ні копійки. Тож сім'я й далі сподівається на допомогу людей. 200 тисяч євро - величезна сума. Часу на збір залишилося обмаль - лише місяць. Допоможіть зробити малюкові на день народження найдорожчого в житті подарунка - життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.