Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Згорьована мати зниклої дівчинки насправді продавала її багатому збоченцю

1 грудня 2014, 20:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 грудня 20:34

Ми розкажемо про приголомшливий фінал історії про зникнення дитини. Два місяці тому до редакції Свідка звернулася мешканка Київщини. Жінка була у відчаї: на початку червня на залізничному вокзалі столиці зникла її 13-річна донька. Мати запевняла: й гадки не має, куди поділася семикласниця. Та ось нині школярку знайшли.

У жовтні ми зустрілися із Земфірою в міському парку Ірпеня, що на Київщині. Жінка ледь стримувала сльози. В руках була світлина зниклої 13-річної доньки. Мати благала, щоб дівчина повернулася, якщо бачить відео. Розповіла містичну історію: дитина зникла на базарі біля центрального залізничного вокзалу, просто серед білого дня.

Земфіра Харкомич, мати дівчинки:

- Розвертаюсь, дивлюсь - син за мною стоїть, вона рядом була, поки я міряла босоножки, її уже не стало! Доченька, пожалуйста, приди домой, никто тебя не тронет, пожалуйста, приди домой.

- При перевірці даної інформації було з'ясоване, що матір надає працівникам міліції неправдиву інформацію.

А ось такий самий знімок зниклої семикласниці у квартирі в центрі столиці. Тут купа сексуальних іграшок, дитячої білизни та диски з порнографією. Ця оселя й стала катівнею для школярки. Сюди півтора року Оленку привозила її мати. Дівчина за гроші повинна була задовольняти іноземця.

- Он просто перед моей мамой лапал меня руками, целовал в шею, я ему говорила: перестаньте, я вас ударю. 

Зі слів семикласниці, мати била її і щоразу змушувала мовчки робити все, що скаже педофіл.

- Она мне сказала, если я пересплю с этим человеком, то денег даст и так далее. Деньги он давал, каждое 25 число, сколько - не знаю, но давал маме в конверте!

Ґвалтував дівчинку п'ятдесятидев'ятирічний норвежець. Якось після чергового знущання школярка змогла втекти від збоченця. Й кілька місяців переховувалася. 

- Я не могла понять, почему моя мама так со мной поступает, я скрывалась, потому что боялась, что она меня будет снова и бить, и заставлять это делать!

Нарешті співробітники міліції знайшли дівчинку. Педофіла й матір вже затримано. Жінка стверджує: чоловіка знає, бо робила в його квартирі ремонт. Відтоді ніколи не бачила й ніяких грошей не отримувала. 

- Как вы думаете, что я бы своего ребенка продавала бы? Какому-то деду, я отрицаю. Никогда б в жизни такого не делала со своим ребенком!

Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Відносно матері цієї дівчинки розпочате кримінальне провадження за статтею "звідництво", їй загрожує до 7 років, щодо чоловіка також розпочате кримінальне провадження за розбещення малолітньої дитини, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нині правоохоронці перевіряють: чи ґвалтував пенсіонер інших дітей. Чоловік був активним користувачем соцмереж і листувався зі школярами. Водночас органи опіки повинні вирішити подальшу долю 13-річної дівчинки та її молодшого брата.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Это мать?да её то и человеком не назовешь. А какой след на психике девочки это оставит ,одному богу известно..
дмитрий 02.12.2014, 22:13 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.