Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Спроба згвалтування та вбивство на поминках у Миколаївський області

1 грудня 2014, 21:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 грудня 21:34

Шукав велосипеда, а розкрив страшний злочин. На Миколаївщині чоловік тиждень чекав, поки сусід поверне йому позичений транспорт. Зрештою, пішов до хлопця сам. Побачене шокувало.

Мешканець Миколаївщини, що позичив сусідові велосипеда, гадки не мав, чим закінчиться ця історія. 24-річний хлопець взяв двоколісного, щоб поїхати на поминки в сусіднє село. Втім, час спливав, а парубок транспорта не повертав, та й сам кудись зник. Тож зрештою чоловік пішов його шукати. І натрапив на тіло позичальника в купі сміття. Згодом правоохоронці з'ясували - хлопця зарізали люди, в яких він залишився переночувати після поминок. Вночі хотів зґвалтувати шістдесятиоднорічну господиню. За це й поплатився життям.

Наталя Олексіївна, матір затриманого:

- Він хотів ізнасіловать мене, не вдалося йому. Я не кричала, думала, що це на мені лежить, він халат порвав синій. Думаю, що воно на мені лежить. Відкриваю очі - то він.

На допомогу жінці прийшли її сини. Спочатку вони побили гостя, а потім один з чоловіків завдав смертельного удару ножем.

Олександр, затриманий:

- Ну на шифері взяв, щоб його до кондиції довести. Так і вийшло. Я його у шию запхав, хрящики перерізав.

Брати винесли мертве тіло надвір, кинули за будинком і закидали побутовим сміттям. Вирішили, що закопають пізніше. А господиня спалила речі, залиті кров'ю кривдника, і родина продовжила поминальну вечерю.

Ігор Паламарчук, керівник Доманівського РВ міліції:

- В настоящее время три человека у нас задержано, одному предъявлено обвинение по подозрению в убийстве. Сейчас проводится дальнейший комплекс мероприятий с целью документирования данного преступления.

Чоловіка, що завдав гостю смертельного удару, вже взяли під варту. Якою буде подальша доля шістдесятиоднорічної жінки, поки невідомо, адже вона є співучасницею вбивства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Протестую! Халат был не "СИНIЙ", а блакитний, причем в некоторых местах ещё и жовтный.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.