Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Неапетитні подробиці розслідування смерті активіста

4 грудня 2014, 21:31
Дата ефіру/події: Четвер, 4 грудня 21:31

Cтоличні правоохоронці повідомили про розкриття вбивства активіста Майдану Олександра Костренка. За твердженням міліції, його зарізав 21-річний парубок. Після вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, потім - бійка. Під час якої гість схопив ножа.

33-річний Олександр Костренко познайомився з 21-річним продавцем квітів у крамниці. Вони обмінялися кількома фразами. Старший назвався молодшому народним депутатом і сказав, що може допомогти у вирішенні бізнесових питань.

Олександр Терещук, керівник ГУ МВС України в м. Києві:

- Наш потерпілий вийшов купити певні спиртні напої, підійшов до цього чоловіка, якого ми затримали, представився, що він є депутатом ВР, що він впливова людина, він шахрайкуватий такий був.

Наступного ранку громадський активіст запросив нового знайомого до себе в гості. Після розмов за чаркою господар на кілька хвилин вийшов з кімнати. Зі слів правоохоронців, Олександр Костренко мав нетрадиційну сексуальну орієнтацію, про яку юнака не попередив.

Олександр Терещук, керівник ГУ МВС України в м. Києві:

- Останній пішов в ванну, там роздівся, вийшов, молодий чоловік до цього не має ніякого відношення, і получився конфлікт реально, домагався сексуально цього чолвоіка, якого ми затримали.

Побачене шокувало хлопця. І він схопив ножа.

Вадим Гіренко, заступник прокурора Печерського району м. Києва:

- Було заподіяно декілька ножових поранень - більше десяти, поранення голови, від отриманих ушкоджень він помер.

Сусіди кажуть - у квартирі, яку чоловік винаймав зі ще одним хлопцем, постійно були гучні гулянки.

- Эти соседи с дня заезда были проблемные, за всю мою жизнь, они постоянно шумели, приводили друзей, у них были вечеринки, и они не шли на договор со мной, чтобы вести себя потише.

А ось колеги загиблого активіста Майдану вважають, що на Олександра Костренка напали через його професійну діяльність - боротьбу з корупцією.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А это не тот случайно прокурор-взяточник Гиренко Вадик из Печерска?
Сеня 23.06.2016, 01:43 ответить
Пора, пора прокурора Вадма Гиренко люстрировать!
Вано 25.10.2015, 14:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.