Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мекка сучасного мистецтва і стрибки з 27-метрової висоти у новій серії найекстремальнішого тревел-шоу країни "Поїхали!"

5 грудня 2014, 14:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 грудня 14:03

Більбао, країна басків, яка за останні тридцять років перетворилась на Мекку сучасного мистецтва, приймає "Поїхали!" Тут розташований Музей Гуггенхайма, чиї неповторна конструкція за 170 мільйонів євро і наповнення приваблюють тисячі туристів. Тут є скляний міст і культурно-розважальний центр, зроблений зі старого занедбаного брудного винного погребу. А ще в Більбао проходять змагання з одного з найвидовищніших видів спорту – кліффдайвінгу. За кілька секунд вільного падіння з висоти дев’ятиповерхового будинку спортсмени роблять надскладні акробатичні трюки. У момент падіння драйвер розвиває швидкість до ста кілометрів на годину! Ви побачите, як пірнає український спортсмен Анатолій Шаботенко, який претендує на перше місце! Дивіться найекстремальніше тревел-шоу країни "Поїхали!" в суботу о 14.30 на НТН.

Партнер проекту – компанія HTC.  Ваш персональний фільтр новин у сучасному інформаційному просторі – BlinkFeed. www.htc.ua

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.