Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'яний водій у Мелитополі збив на "зебрі" студенток

5 грудня 2014, 22:20
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 грудня 22:20

Збив людей на переході й помчав далі. У Мелітополі п'яний водій Ланосом скалічив двох дівчат і втік. Аварію скоїв просто перед очима в батька однієї з перехожих.

18 година. Центр Мелітополя. Дві 16-річні подруги-студентки саме повертаються з пар. Намагаються перетнути дорогу, але їх збиває легковий автомобіль. Ось на цьому запису з відеореєстратора видно, як внаслідок удару перехожі підлетіли на кілька метрів угору. Все це сталося перед очима в батька однієї з дівчат.

В'ячеслав Скорина, батько постраждалої:

- Так получается, что он их ударил, они подлетели выше машины намного и отлетели метров на 15. Он проехал дальше, немножко приостановился, после этого по газам и уехал. То есть даже не остановился посмотреть.

Інспектори ДАІ разом із місцевими активістами кинулися шукати винуватця ДТП. Тим часом травмованих дівчат доправили до реанімації. В обох перелами й черепно-мізкові травми.

Микола Андрос, керівник Мелітопільської міської лікарні №1:

- Состояние можно оценить как тяжелое, но стабильное. После проведения реанимационных мероприятий будут переведены для дальнейшего излечения в травматологическое отделение, где, я так думаю, последует ряд операций восстановительных.

Автомобіль, що збив студенток, виявили на сусідній вулиці. Водія в салоні не було. Його знайшли вранці в іншому місті - Приморську, де чоловік, власне, й мешкає.

Федір Парапанов, керівник Мелітопільського ВДАІ:

- Водитель уже привлекался к административной ответственности за управление в нетрезвом состоянии. По административной практике установили данные его, родственники сказали, что водитель выехал в Мелитополь, чтобы забрать или встретиться со своей девушкой. И установлена личность водителя.

Слідство з'ясувало - під час наїзду власник Ланоса був п'яним. Правоохоронці визначають запобіжний захід для нього. Друзі ж постраждалих дівчат через соцмережі збирають кошти на їхнє лікування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Это популярная по интернету девушка из Мелитополя, известная как "невидимый гипс", попала с подружкой в серьезное ДТП Ее страница вконтакте id15948857 У кого есть возможность помочь, помогите, информация есть на ее странице.
RUS ENG 06.12.2014, 20:35 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.