Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Троє загинули у ДТП в столиці

9 грудня 2014, 20:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 грудня 20:35

Жахлива нічна аварія у столиці: автомобіль на швидкості врізався в дерево. Від зіткнення загинули троє людей. Утім, свідки кажуть: у смерті, принаймні, одного з постраждалих винні медики, які невчасно надали допомогу.

Київ, вулиця Сосніних. Саме тут пізно ввечері мчав Міцубіші. На повороті автомобіль вилетів на узбіччя й на швидкості врізався в дерево. У салоні спрацювали подушкИ безпеки.

Микола, свідок ДТП:

- Мы работаем на стройке, с напарником, делали обход и увидели взрыв, и думали, что взрыв, потому что и воруют, и все.

Охоронці місцевого будівництва першими кинулися на допомогу. Розповідають - автомобіля розплющило об дерево, як бляшанку. Свідки викликали швидку та міліцію й почали витягати з машини постраждалих. 

- Мы вдвоем начали вытаскивать людей, и водители останавливались, помогали.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Про нічну аварію на вулиці Сосніних нагадують сліди крові, розкидані деталі автомобіля та розбиті дерева. Із чотирьох людей, які були у Міцубіші, троє не вижили.

Четвертий постраждалий нині з численними переламами і травмами в тяжкому стані в лікарні. На місце аварії приїхали знайомі загиблих. Хлопці понуро обійшли місцину. На питання нічого не відповідали. Сказали лише - загиблим було 22, 23 і 24 роки.

- Мы не знаем, мы только сегодня узнали и приехали сюда.

- Сскільки вашим друзям років було?

- От 22 и выше.

Тим часом свідки нічної аварії стверджують - жертв ДТП могло бути менше, якби медики не барилися і вчасно надали допомогу постраждалим. Кажуть, до одного з травмованих чоловіків лікарі не підходили надто довго, аж допоки він не помер.

Микола, свідок ДТП:

- Два, когда вытащили - жизни не подавали, два - просили о помощи, одного скорая помощь забрала, а один просил-просил, а врачи пока бегали туда-сюда, он умер, скорая помощь не подошла, сколько мы просили.

Правоохоронці тим часом констатують: страшна аварія сталася через шалену швидкість. Бо ж перед деревом водій навіть не гальмував.

Олександр Михайлюк, інспектор Святошинського ВДАІ м. Києва:

- Причиною ДТП являється перевищення встановленої швидкості руху водієм автомобіля Мітсубіші. Не впорався із кермуванням на заокруглені дороги, не вписався в поворот.

А місцеві мешканці зазначають: тут, на вулиці Сосніних, загинуло вже безліч людей. Бо водії, які мчать дорогою, просто не помічають повороту і летять на дерева. Цей невеличкий гай перетворився на справжнє кладовище.

Андрій, мешканець м. Києва:

- Красавцы ездят часто, уже ж одно дерево спилили, дальше продолжают. Следущие деревья. Надо права выдавать людям с мозгами.

Володимир Власик, мешканець м. Києва:

- Раз в неділю шось трапляється, той, хто не знає, судя по цим деревам, вони вже не один десяток років бьються на машинах. Тут вообще треба встановити знак, що кінець шляху.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вот какая у нас в Стране хорошая медецына,если бы скорая была нормальная то ребята может быть еще и живи остались,а так молодыми погибли они в этой жизни еще так много не успели! Игорь Пилипенко,Безух Антон,Андрей Поташов пусть земля вам будет пухом!
Алина 20.02.2016, 19:20 ответить
Комментарий удален
Я видела эту оварию и видела как заними гнались МУСАРА ПИДЛАРАСЫ и когда дети разбились они твари полазили по машыне и уехали а ми люди вызывали скорую а они сказали не че страшного им уже оно не нужно !!!
Подробнее расскажите пожалуйста!!
Лорд 11.12.2014, 23:09 ответить
РЕПОСТ!
ВНИМАНИЕ!!! Нужна помощь!!!!!!
В ночь с 8 на 9 декабря в ужасном ДТП погибли 3 человека.
Четвертому удалось выжить!! Молодой парень в тяжелом состоянии лежит в больнице. Семья не в силах самостоятельно оплатить и без того не дешевое лечение!
Огромная просьба не оставаться равнодушными 10,50,100 гривен не на много повлияют на ваш бюджет, в то же время вы поможете спасти парню жизнь!!!
Не оставайтесь равнодушными!
очень хорошие знакомые!Номер карты ПриватБанк для перевода средств

4149-4378-4174-2198
Конобас Андрей
Марина 12.12.2014, 22:37 ответить
мой номер 093-754-86-44 на бери меня !!!
Марина 13.12.2014, 02:29 ответить
Марина,вы уверенны что видели именно эту аварию и что за ними гнались?
Женя 07.01.2015, 18:50 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.