Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Маленький Артем щиро вірить у нашу допомогу

10 грудня 2014, 13:53
Дата ефіру/події: Середа, 10 грудня 13:53

Просимо вашої особливої уваги! Артему Рибалці потрібна допомога. Майже рік хлопчик живе у лікарні. А все через складний діагноз: набута апластична анемія надтяжкої форми. Кістковий мозок малюка не виробляє життєдайні клітини. Вилікувати хлопчика беруться в Італії.

- Я хочу, хочу я Ананаса, свинку Пепу.

Таких подарунків маленький Артем чекає цьогоріч від Діда Мороза. У свої чотири роки хлопчик уже знає, що прикріплено до його руки.

- Катетер. Мені капають тромбоцити, еритроцити, лікарства.

Його кров - майже вода, а організм знесилений, наче в дідуся. Кістковий мозок маленького Артема не працює, життя цілковито залежить від щотижневих вливань донорської крові. Лікарі встановили страшний діагноз - набута апластична анемія надтяжкої форми.

Сергій Рибалка, батько Артема:

- Все началось с маленьких пятен на ручке, подкожных. В нашем случаи это от таблеток. От лечения.

Хлопчикові в місцевій лікарні поставили неправильний діагноз і давали протипоказані йому медикаменти. Тож уже одинадцятий місяць життя Артема підтримують у Охматдиті.

Тетяна Рибалка, мама Артема:

- При малейшем ударе, этот малейший удар может быть очень страшным для нас, очень может нанести тяжелые последствия, потому что можно не остановить кровь.

Після болючих процедур хлопець уже за мить радіє життю.

- Сьогодні чудовий день.

Щоб Артем жив - йому треба трансплантувати кістковий мозок.

Ольга Сич, лікар-гематолог:

- Чем раньше, тем лучше, потому что наращиваются у ребенка инфекционные проблемы, и потому чем раньше ее сделать, тем для него лучше. Потому что иммуносупрессивная терапия, которую он получает на данный момент, она абсолютно неэффективна.

Щоб не виникло ускладнень, прооперувати хлопчика медики радять уже до кінця року. Це погодилися зробити в Італії. Вартість лікування - 125 тисяч євро. Завдяки небайдужим 90 тисяч вдалося зібрати. Та навіть сума, якої не вистачає, для батьків непосильна.

Сергій Рибалка, батько Артема:

- Очень большая сумма, а зарплаты наши не превышают порог 2 тысяч, только люди помогают нам. Еще люди у нас есть неравнодушные и помогают.

Тож батьки хлопчика покладають надію саме на небайдужих. Адже товариський, дуже життєрадісний Артемчик хоче жити вдома з рідними, гратися на вулиці з сусідськими однолітками й насолоджуватися безтурботним дитинством. І він щиро вірить, що саме так і буде.

- Я хочу вилічитись і поїхать домой. Я вилічуся і поїду на море, і додому, і до бабушки.

Реквізити для допомоги:

Мама - Рибалка Тетяна +38 (066) 800-999-7.

Батько - Рибалка Сергій +38 (066) 800-999-6.

Картка ПриватБанк 5168 7423 4837 6868 на ім'я Рибалка Сергія Олексійовича (тато Артема).

ПриватБанк, номер рахунку: 29244825509100, МФО: 305299 ЄДРПОУ: 14360570, отримувач: Рибалка Сергій Олексійович, призначення платежу: поповнення рахунку карти 5168 7423 4837 6868 - благодійна допомога на лікування сина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
я продам не дорого свый кыстковий мозок 0934325058 м.Смыла вул. ленынградська 35 50000 доларыв званытэ в любоэ врэмя

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.