Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом розподіл майна закінчився вбивством

11 грудня 2014, 21:46
Дата ефіру/події: Четвер, 11 грудня 21:46

Сімейна драма зі смертельними наслідками: одну людину вбито, троє ледь вижили. Все це - після суперечки в селі. Розлучене подружжя ніяк не може поділити будинок, тож майнові стосунки з'ясовували зі зброєю.

На асфальті гільзи, по периметру подвір'я обмежувальна стрічка, а двохповерховий будинок - як після війни. Вікна і вхідні двері розбиті. Вночі тут було гучно і смертельно небезпечно.

- Ночью шось стріляли, вибивали двері, та й все таке, що тут видно, вон - тьма, ніч. Там іменно шум був, людей багато було, вроді стьокла билися, щось таке, стрельба началась.

З будинку саме виносять загиблого. Чоловік помер від пострілу в голову. Ще трьох тепер рятують у лікарні. В оселі меблі перевернуті, кров у кожному кутку.

- Розгром, погром, мозги, везде кров.

- Страшно?

- Да, страшно.

Сам будинок у котеджному комплексі "Золоче" в селі Вишеньках. Маєтки тут не з дешевих. 

Марія Комащенко, Вишеньківський сільський голова:

- Це на території Золоча, індивідуальний забудовник, Набережна вулиця там, 24, але ні власників, ні цих я не знаю, хто там проживає - не знаю.

Територія котеджу під цілодобовою охороною, тому непрохані й випадкові гості сюди не продеруться. Дільничний пояснив - трагедія сталася внаслідок сімейних розбірок.

Олександр Здор, дільничний інспектор с. Вишеньок:

- Сімейна сварка, розподіл майна між сімейной парой бившой, та група людей приїхала, і та група людей приїхала, і там стосунки.

Вночі, коли колишнє подружжя знову сварилося, знайомі прийшли на допомогу жінці. Викликали міліцію. Щойно до будинку прибули правоохоронці, під'їхали ще невідомі. Вони й розпочали стрілянину. Згодом - втекли.

Світлана Коломієць, помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Під час опитування жінки та знайомих до будинку під'їхала група невдіомих чоловіків, які відкрили вогонь по будинку, під час стрілянини загинула 1 людина, троє отримали тілесні ушкодження, доставлено до лікарні.

З правоохоронців ніхто не постраждав. Нині чоловік і жінка свідчать. На місці сутички працюють слідчі. Вбивцям загрожує 15 років за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.