Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Скандал у нічному клубі в Коломиї

11 грудня 2014, 23:48
Дата ефіру/події: Четвер, 11 грудня 23:48

Неймовірного галасу наробила історія в Коломийському нічному клубі, на Прикарпатті. В інтернеті з'явилися знімки, на яких оголені хлопець і дівчина начебто при всіх займаються сексом. Тепер у місті розбираються, що з цим робити. В самому ж закладі запевняють - маються відеодокази, що статевого акту не було, а мало місце непорозуміння.

Скандал у нічному клубі в Коломиї. Все сталося на розрекламованій вечірці жіночого стриптизу. Танцівниця роздягалася, а за хвилину запросила на сцену одного з відвідувачів. Що було далі - видно на знімках, які розлетілися інтернетом. Там оголені люди в недвозначних позах. Містян такі розваги неабияк обурили. А ще людей шокував той факт, що на задньому плані фотографій видно підлітків, які бачать непристойне шоу.

Уляна Топоркова, мешканка м. Коломиї:

- Тут дивляться діти, звичайні студенти, а тут просто майстер-клас цілий, тут видно, шо вони в шоці, ну, діти в шоці.

Що на вечірці були неповнолітні, дирекція клубу заперечує. А ще стверджує: неподобство на сцені охорона зупинила майже одразу.

Дарія Міняйлюк, директор нічного клубу:

- Вона приїхала на роботу, в її принципи, обов'язки заключається танець, роздягнутися, показати шоу людям. Те, що він був без спідньої білизни, для неї так само був шок, вона, коли він роздягнувся, вона притягнула його до себе, шоб люди на це не дивилися, поки зреагувала охорона, адміністрація. Вона була в одязі, вона була в трусах, вибачте за слово…

А поки в міській раді заявляють, що вже мали повідомлення про сумнівні заходи в клубі. Та останні події перейшли всі межі. В міліції ж запевняють: розпочали провадження за двома статтями. Винуватці можуть або сплатити штраф, або сісти на 5 років за ґрати. За хуліганство й поширення порнографічних матеріалів.

Володимир Клімух, заступник керівника Коломийського МВ міліції:

- Той факт, який видно наглядно, він виходить поза рамки моральних норм, а тому нами робиться висновок, що це може належати саме до такого розряду.

Наразі нічний заклад зачинили. Поки на два дні. Та місцева влада має намір закрити його назавжди.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.