Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чудернацькі тарантаси, металевий Палац культури та Мечеть на термальних банях – у новій серії "Поїхали!"

12 грудня 2014, 14:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 грудня 14:31

Столиця Болгарії збирає відчайдушних конструкторів та божевільних пілотів. Перегони на саморобних автомобілях без двигунів відбудуться у самісінькому центрі Софії. Який із цих дивакуватих тарантасів найшвидше дістанеться фінішу та чи дістанеться взагалі? Чия автівка витримає іспит кількома трамплінами? І яка команда найкраще розважить публіку? Ви побачите Баня-Баши Мечеть, яка стоїть  на термальних джерелах. Свої двері відкриє Національний палац культури,  на будівництво якого  пішло більше металу, ніж на Ейфелеву вежу в Парижі! Дивіться нові пригоди Дмитра Казанцева у найекстремальнішому тревел-шоу країни "Поїхали!" у суботу о 14.30 на НТН.

Партнер проекту – компанія HTC.  Знайомся з функцією UFocus - змінюй об'єкт фокусування після того, як зроблено знімок. www.htc.ua

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.