Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 5 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Відомого байкера та наркоторгівця звинувачують у вбивстві міліціонерів

19 грудня 2014, 21:04
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 грудня 21:04

Трагедія сталася ввечері 18-го грудня. Мешканці будинку на вулиці Мічурина, це в центрі столиці, почули шурхіт. Батько Сергія, який живе на першому поверсі, вийшов подивитися - що за гамір.

Сергій, мешканець м. Києва:

- Он сидел за компьютером, услышал 3 хлопка, может, петарды, он пошел посмотреть, потому что машина здесь стоит. Выходит - видит, черное Шевроле, потихоньку открывается дверь, и оттуда выходит как будто пьяный, немного шатнулся и упал, сразу лужа крови появилась.

Чоловік і викликав правоохоронців. Невдовзі з'ясували - у квартирі на 9-му поверсі в цьому ж будинку є ще два трупи!  

- Коли мені з міліції поздвонили - у вас два трупи, я шокірована!

Це помешкання винаймав 46-річний Віталій Семеренко. Тож він і став головним підозрюваним у потрійному вбивстві.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ МВС України в м. Києві:

- Особливі прикмети: зріст 180 см, повної статури, вага 150 кг. Він може бути озброєний.  

У день розстрілу версія вбивства в міліції була така - правоохоронці викрили наркодилера. Під час контрольної закупівлі підозрюваний у своїй квартирі застрелив оперативників, потім спустився надвір, смертельно поранив водія і зник. Про сусіда в самому будинку погано не кажуть.

Людмила, сусідка підозрюваного:

- Ничего плохого, здрасьте, до свиданья. А можно с вашими котиками погулять? Можно.

Хазяйка оселі, яку винаймав імовірний убивця, зазначає - квартирант платив справно. Мешкав вже рік. Вона має всі його паспортні дані, але додзвонитися до орендаря нині не може. 

- Звоню йому весь час, обично можу в любий момент позвонити, і він мені не відповідає. Чи виключений. Ось - що чуєте? Відсутній зв'язок, да.

Виявляється, Віталій Семеренко досить відома постать. Його називають Байкером. У 90-х він приятелював з представниками українського шоу-бізнесу. Й навіть знявся у кліпі відомого жіночого гурту. Останнім часом продюсував. Але двічі побував за ґратами. Начебто за торгівлю наркотиками та зброєю. Ось тут і починається незрозуміле. Чому до рецидивіста приїхали троє звичайних правоохоронців? До того ж вони були з Голосіївського райуправління, а будинок, де сталася трагедія - в Печерському районі. У міліції про це - ані пари з вуст! Ба більше - на її сайті в повідомленні про убивство навіть не зазначено, що загиблі - правоохоронці, й виконували службове завдання. Мешканці ж будинку припускають - вбивць могло бути більше. Люди навіть бачили підозрілих молодиків.

Валентина Волковська, мешканка м. Києва:

- Років 23-25, один - світле волося, другий - в шапці, вони хотіли навіть заскочити в авто, але в неї були заблоковані двері. Вони стрибнули на огорожу, і щось викинули, мені навіть здалось. Його там не було серед цих.

Сусіди і не уявляють, як би підозрюваний непомітно тікав з місця злочину.

Сергій, мешканець м. Києва:

- Такой он сильно большой, тяжело ему передвигаться, я даже представить не могу - как он убежал с места преступления.

Цілу п'ятницю правоохоронці мовчали. І ось надвечір на своїй сторінці в соцмережі міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив - убивцю знайшли. Він чинив опір - відстрілювався, кинув гранату. Але його таки затримали й під конвоєм із тяжким пораненням забрали до лікарні. За неофіційною інформацією, у медзакладі Семеренко помер.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.