Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині суд нарешті покарав винних у смертельній ДТП

23 грудня 2014, 23:07
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 грудня 23:07

Домоглися справедливості. Рік і три місяці довелося чекати рідним і друзям Миколи Купріянова, який загинув під колесами автомобіля в Київській області. Двоє засуджених шоковані: адже вони ніяк не очікували, що покинуть залу засідань у наручниках.

Трагедія сталася саме на цьому переході в Боярці більше року тому. Хлопця, що спокійно перетинав дорогу, насмерть збив Лексус. Замість викликати швидку, водій втік. Та за уламками на місці аварії правоохоронцям вдалося знайти автомобіля і його власника. З'ясували - позашляховиком тієї жахливої ночі їхали двоє мешканців Боярки - парубок з дівчиною. Люди твердять - цілу ніч парочка пиячила в кав'ярні.

Анатолій Гребеник, родич загиблого:

- Получается, его оттуда аж откинуло сюда вот. Это какая скорость должна быть машины, на таком вираже, вот здесь вот круговое движение, на какой скорости они летели, чтоб так ударить на пешеходном переходе, чтобы тело отлетело на 10 метров.

З самого початку розслідування у слідчих виникли складнощі. Відео з камер спостереження автосервісу, неподалік якого сталася ДТП, за загадкових обставин зникло. А головний свідок плутався у своїх розповідях. Підозрювані ж перекладали вину одне на одного. Численні судові засідання навіть не дали відповіді на запитання - хто ж під час трагедії сидів за кермом. Родичі загиблого були в розпачі, бо вже не вірили, що небідна парочка сяде за ґрати. 

- Вбивць за грати!

- Ні каплі розкаяння! На курорти в теченії року вона не їздила, хочете сказати? Да? Фотки вона в інтернеті виставляє, це як по вашому? І це людина розкаюється? Вбила дитину, вбила людину, це вона розкаюється?

Та днями багатомісячні судові слухання зрештою закінчилися. Суддя винесла вирок. Парубкові, що керував машиною, дали вісім років за ґратами. Дівчині - три роки.

- Заслужили ваш Улизько і ваша сука заслужила, простітутка. Заслужено їй три года, а йому 8. І то ії три года мало, що дали. Ето все будет на вашей совести. Вбили.

Павло Гультай, прокурор відділу прокуратури Київської області:

- За результатами судового слідства прокуратурою було запропоновнао міру покарання у вигляді позбавлення волі, і судом було повністю задоволено пропозицію прокуратури області.

Мати загиблого каже: сина вже не повернеш, та винуватців його смерті треба покарати.

Світлана Купріянова, мати загиблого:

- Наша скорбота за півтора роки, оці нерви. Ви знаєте, я з вироком згодна, я просто благодарна їм, що вони дійсно почули нас і все-таки є справедливість у нашому суді.

Анжеліка Чинжаєва, подруга матері загиблого:

- Нас поддержали, поняли степень нашего горя, поняли степень материнского горя. Это огромный показатель того, что что-то будет менятся и не будет безнаказанности на наших дорогах.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Бабло дали пострадавшим 100%,раз они согласились с приговором,что убийце дали всего 3 года.
Верник 25.12.2014, 20:39 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.