Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Смертельне зіткнення на Дніпропетровщині

29 грудня 2014, 20:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 грудня 20:34

Четверо людей загинули, ще одна в украй тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки моторошної ДТП на Дніпропетровщині.

Кривава аварія сталася поблизу селища Світлогірського. Водій "Форда", що мчав зі значним перевищенням швидкості, втратив контроль над машиною.

Олександр Ткаченко, інспектор ВДАІ Криничанського району:

- Водитель автомобиля Форд выехал на полосу встречного движения, не справился с управлением и совершил столкновение с маршрутным транспортным средством - автобусом Эталон.

Від потужного лобового удару ані шофер, ані пасажири автобуса, що того вечора прямували до Кривого Рогу, травм не дістали. А ось для подорожніх мікроавтобуса зіткнення стало фатальним.

Дмитро Удовиченко, керівник прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області:

- Внаслідок зіткнення загинуло чотири особи, з них одна дитина.

Усі загиблі, серед яких і тринадцятирічний хлопчик, були пасажирами мікроавтобуса. Єдиний, хто дивом вижив - сорокатрирічний власник транспорта. Призвідника страшної ДТП із численними переламами та кровотечею внутрішніх органів забрали до реанімації. Якщо чоловік одужає, його судитимуть - за загибель чотирьох людей загрожуватиме до десяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
и зачем распостранять ложные новости.... водитель форда не привышал скорость а просто попал передним колесом в яму и его понесло!!! а водитьль ни в какой реанимации не лежит - его сразу посадили в тюрьму. у него был только ушиб руки!!!! светлая память всем погибшим- они были очень хорошими людьми.... жаль что никто не спросил с какой скоростью несся эталон??? если б он не привышал скорость по населенному пункту сила удара была меньше и пасажиры форда были бы живы!!!! пассажири эталона утверждают что автобус летел около 85-95 км\час когда там знак стоял 60 и погодные условия не позволяли ехать больше - а он ехал!!!
ангел 01.01.2015, 15:21 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.