Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянин, якого поранили, бо вступився за жінок, потребує допомоги

29 грудня 2014, 23:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 грудня 23:30

За зауваження - мало не помер. На столичному масиві Троєщина двоє чоловіків розбитою пляшкою ледь не вбили перехожого. 23-річний хлопець заступився за дівчат, і тепер зі страшними ранами в лікарні.

Юля розповідає: того вечора разом із родичкою чекала на приятеля. Щоб не мерзнути надворі - спустилися в підземний перехід. Там, окрім дівчат, були вуличні музиканти та охоронець крамниці. Аж раптом до юрми підійшли двоє незнайомців і безцеремонно всіх розштовхали.

Юлія, мешканка м. Києва:

- Они шли с такими намерениями, чтобы кого-то зацепить. Стояла Марина, они сначала Марину толкнули.

Цієї миті до переходу спустився знайомий дівчат -  Сергій. Він висловив зауваження незнайомцям. І за це одразу ж поплатився.

Юлія, мешканка м. Києва:

- После этого завязалось пару слов словесно, потому что он сказал: вам мало места здесь? И потом уже был удар бутылкой по голове. Полной с пивом, и потом его эти двое начали бить, мы побежали, оттянули.

Юлія каже: після бійки бешкетники нібито заспокоїлися. Аж раптом один із нападників схопив частину розбитої пляшки і засунув її просто під ребро хлопцеві. 

- Я подбежала к своему другу, и он стоял вот таким образом, и говорит: меня пыронули, пойдемте в аптеку зайдем. У него был шок: и будет все в порядке. Ну когдая подняла футболку, там была очень большая дырка, много крови, я зажала руками, Марина сняла с себя кофту.

Дівчата одразу викликали швидку і правоохоронців. Тим часом нападники спокійно пішли з місця злочину. 

- Они уходили очень медленным шагом в ту сторону. Приехала милиция, мы им тоже рассказали, дали все данные.

Та нападників, які покалічили хлопця, і досі не знайшли. Свідки стверджують: на вигляд злочинцям від 30 до 35 років, обидва спортивної статури.

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції м. Києва:

- Слідство триває, всі необхідні дані та покази свідки надали слідству, наразі тривають пошуки осіб, які були причетні до вчинення данного правопорушення.

Поранений парубок у лікарні. Він пережив складну операцію. У нього ушкоджені печінка, діафрагма та легені. І коли одужає - невідомо. Друзі кажуть, у 23-річного Сергія цьогоріч померла мама. Тож просять всіх небайдужих допомогти хлопцеві стати на ноги.

- Ему помощь нужна, потому что у него бабушка старенькая, ей 76 лет, он с ней живет, отец у него тоже есть, но отец небогатый человек. Денег очень много надо на лечение, только на первую ночь, на реанимацию надо было до двух тысяч.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.