Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі п'яні мажори скоїли ДТП та побили літнього чоловіка

13 січня 2015, 21:51
Дата ефіру/події: Вівторок, 13 січня 21:51

Аварія сталася близько десятої вечора на розі вулиць Кінної та Пастера. Сімдесятидворічний чоловік разом із дружиною на власному Форді поверталися додому з театру. Їхали другорядною дорогою. Майже перетнули перехрестя, коли на них налетів Яґуар.

Непритомну пасажирку автомобіля з переламами коліна, ребер та черепно-мізковою травмою забрала швидка. Про те, що скалічилася в ДТП, бабуся довідалася від лікаря.

Марія Голець, родичка постраждалих:

- Свекровь, когда пришла в себя в машине скорой помощи, пришла в себя, он ей сказал, что во второй машине было два человека. Пьяных.

Власник Форда залишився на місці аварії. Поки оглядав свою машину, на нього, за словами свідків, напали водій і пасажир Яґуара.

Марія Голець, родичка постраждалих:

- Они стучали кулаками по капоту Форда, обзывали моего свекра, требовали, чтобы он признался, что виноват. После этого они его ударили в лицо.

Закривавленого дідуся також забрали до лікарні. А от молодики з іншого авта й чинили безлад.

Василь Дзеба, свідок:

- В машину Форд, это тех пожилых людей он намочился. Я пошел посмотрел. И пятно от мочи, и на ручке передач там видно капли, и был характерный запах.

Згодом, за словами свідків, біля побитих автомобілів з'явився новий фігурант. Чоловік одразу заявив: це він сидів при кермі Яґуара. Та за мить так само дістав кулаком в обличчя від п'яних чоловіків. Після цього забув, звідки він і куди їхав.

- А куда вы направлялись? Друзья ваши сказали, куда, а вы, видно, не знаете.

- Молодой человек, меня ударили по носу, я сейчас не могу разговаривать.

Тим часом очевидці ДТП наголошують: у мить зіткнення цього чоловіка в автомобілі не було.

- Когда я сюда подошел, был водитель этой машины с разбитым носом и эти двое пьяных. Этот персонаж в оранжевой куртке нарисовался гораздо позже.

Проте в протоколі Державтоінспекції водієм Яґуара зазначено саме цього тридцятирічного чоловіка. Щоправда, чи був він коло керма, мають відповісти експерти.

Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

- С учетом того, что есть ряд информаций о том, что он не находился за рулем этого транспортного средства, находился ли он в состоянии алкогольного опьянения, назначен ряд экспертиз, которые установят: кто находился за рулем, с какой скоростью двигались автомобили.

Щодо побиття водія Форда та зумисного пошкодження автомобіля - порушено кримінальне провадження. Свідки кажуть: від своїх слів не відмовляться і стоятимуть до останнього, аж поки покарають молодиків.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.