Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві згорів склад побутової техніки

15 січня 2015, 23:18
Дата ефіру/події: Четвер, 15 січня 23:18

У столиці знову горіли склади. Цього разу ангари на вулиці Електриків. Величезні приміщення з технікою палали кілька годин.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Ось так нині виглядають склади на вулиці Електриків. 1200 кв метрів приміщення вигоріли майже вщент. Горів ангар кілька годин.

Ще й нині на попелищі працюють пожежники. Аби загасити склади, надзвичайники поналивали величезних калюж води. А вночі тут було гаряче - яскрава заграва виднілася здалеку.

На займання виїхало 16 пожежних машин. Аби потрапити всередину й загасити полум'я, рятувальникам довелося зрізати металеві двері. Уже вранці пускати журналістів до вигорілих ангарів чомусь не схотіла спочатку охорона.

- Ничего не горело, ничего не это...

- Як це нічого не горіло, якщо є інформація на сайті?

- Все через Министерство внутренних дел.

А потім і представник одного з орендарів приміщення намагався витурити знімальну групу Свідка з місця пожежі.

- Очень хорошо, выключи камеру.

- А ви хто? 

- А я никто, я хочу узнать, кто вы.

- Телеканал НТН, мене звуть Марина Борисполець.

- Очень хорошо, теперь мы можем разговаривать. А когда я попрошу включить, тогда и включите. Втихаря снимать тоже не надо.

- Если вы еще раз тронете оператора, мы вызовем милицию, хорошо?

У двох з'їдених вогнем ангарах зберігали побутову техніку: холодильники, кондиціонери, пилосмоки, принтери. Від електроніки нічого не лишилося. Полум'я знищило все. Люди не постраждали.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Гасіння пожежі ускладнювалося великою кількістю горючих матеріалів, які сприяли швидкому розповсюдженню вогню. Що стосується збитків, то цим займаються правоохоронні органи.

Місцеві працівники не на камеру розповідають: товар на склади завезли напередодні пожежі. Чому спалахнуло - нині з'ясовують експерти.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Лише з початку року це така масова глобальна пожежа, з вересня місяця було введено мораторій на перевірки, об'єкти господарювання не контролюються, звичайно ж, підприємці не виконують основні вимоги пожежної безпеки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.