Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Коростеньська міліція не може вгамувати банду бешкетників

16 січня 2015, 22:19
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 січня 22:19

Побиті відвідувачі, зламані меблі, розтовчений посуд, несплачені рахунки - наслідки відвідин гуртом молодиків кав'ярні в Коростені, що на Житомирщині. Таке триває вже протягом кількох місяців! Постраждалі скаржитися бояться, в міліцію звертається лише персонал закладу.

Їхню поведінку кожного разу фіксують камери відеоспостереження в одному з ресторанів Коростеня. Ось вони грають в карти, розпиваючи принесеного з собою алкоголю. Чого утнуть далі - невідомо. Приміром, можуть почати трощити меблі.

Неллі Воронина, власниця ресторану:

- Были поломаны перила у ступенек, выломаны с мясом, с кусками дерева-металла не единожды, ломались жалюзи, ломались в туалете бачки, унитазы, умывальник. Ломались двери в вип-зал, в туалете не один раз, билось очень много посуды, предметов декора.

А можуть і відлупцювати до непритомності відвідувачів. Це теж зафіксувала камера, якої молодики вже навіть не соромляться. 

- Били клиентов, забирали ценности, телефоны и все, что можно.

Неллі розповідає про відвідувачів їхнього закладу - гурт молодих людей, віком років 20-ти, мешканців прилеглих масивів. Уже протягом кількох місяців вони наганяють страх на персонал та клієнтів.

- Больше доставляют неудобства отдыхающим людям, персоналу тоже, естественно. Персоналу они как-то выборочно у нас делают пакости, выборочно - они у кого-то расплачиваются, у кого-то нет.

Дирекція ресторану вже не раз зверталася до міліції. Навіть назвали імена та прізвища бешкетників.

Неллі Воронина, власниця ресторану:

- Городок небольшой, они чьи-то соседи, знакомые, через 5 руки знакомые. Милиция приходила, но дело в том, что мы не жертва, мы просто заведение, которое терпит какой-то материальній ущерб в виде разбитой посуды, но основными жертвами являются клиенты, которые бояться писать на них жалобы.

Виявляється, за законом - заборонити заходити до них заклад не можна, й навіть відмовити в обслуговуванні!

Володимир Васянович, заступник керівника Коростеньського МВ міліції:

- Це заклад громадського харчування, вони ж громадинами України, як можно обмежити громадян України заходити в цей самий заклад?

У міськвідділі міліції про справи в ресторані знають. Але критичними їх не вважають. Розповідають про останній виїзд у ресторан.

Володимир Васянович, заступник керівника Коростеньського МВ міліції:

- Вони стоять на пульті ДСО, приїхали ДСО, все було спокійно, інших людей в залі не було, були присутні тільки ці молоді особи, які по приїзду працівників міліції вели себе нормально, нікому не погрожували, їм зробили зауваження, припинили їхні дії.

За заявою персоналу провели всі процесуальні дії. Молодикам загрожує відповідальність за дрібний бешкет - це або штраф, або й арешт на кілька діб. Незабаром матеріали правоохоронці передадуть до суду. 

- Також були звернення від працівників бару, ми виїжджали, проводили профілактичі бесіди з даними особами.

Але вони марні - впевнений персонал закладу, адже бешкет триває. Тож вони не відкидають, що ресторан можуть просто закрити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.