Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Родинне" вбивство та пограбування в Одесі

16 січня 2015, 22:28
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 січня 22:28

Пограбування з убивством перед очима чотирирічної дитини сталося в Одесі. Троє нападників вирішили пограбувати родичів, у квартирі яких нібито зберігали 150 тисяч гривень. Дівчина, що доглядала хлопчика, відчинила двері знайомим, та до оселі вдерся озброєний бандит.

Лихо сталося вдень у будинку на вулиці Академіка Глушка. Сусіди почули дитячий плач, коли зайшли до квартири, побачили закривавлене тіло двадцятиоднорічної дівчини. В оселі був розгром. Чотирирічного малюка знайшли в зачиненій кімнаті. Правоохоронці запідозрили в причетності до злочину невістку власника помешкання. Та майже не опиралася, розповіла: разом із братом та його дружиною вирішили пограбувати родича. Знали: в квартирі є гроші та багато цінностей.

- Она хотела ему плохое делать. И что у него 150 тысяч гривен в доме есть.

Того дня зловмисники стежили за будинком. Коли господарі поїхали, піднялися до оселі. Вдома була жінка, що доглядала за малюком. Родичці, яку добре знали, відчинила двері без жодних вагань.

Марія, підозрювана:

- Я постучала в дверь. Я только сказала ей: привет. Славик сразу зашел туда, в квартиру. Закрыл за собой двери. А мы с Лучикой спустились на улицу.

Озброєний ножем чоловік відштовхнув жінку, хлопчика зачинив у кімнаті.

В'ячеслав, підозрюваний:

- Я его без грубости закрыл в другой комнате, чтоб игрался. Начал с ней говорить. Она хотела закричать, и я ее порезал.

Перерізав горло і кілька разів вдарив у груди. Після цього обшукав квартиру. Знайшов 8 тисяч гривень. Забрав золоті прикраси, відеокамеру, фотоапарата та мобільного телефона вбитої. Закривавленого ножа викинув у смітник на вулиці. На вкрадені гроші купив чистого одягу. Золото поділили між собою співучасники злочину. Та похизуватися прикрасами  не встигли.

Олександр Мільчук, заступник керівника Київського РВ міліції в Одеській області:

- Лица были задержаны, им сообщено о подозрении. Избрана мера пресечения - содержание под стражей. И содержатся они в Одесском следственном изоляторе.

За зумисне вбивство підозрюваним загрожує від п'ятнадцятьох років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.