Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Патрульна служба України розпочала підготовку

19 січня 2015, 23:47
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 січня 23:47

Хочеш до нової патрульної служби - мерщій подавай анкету. Набір на навчання  вже розпочався. А разом з ним стартувала і перша реформа структури МВС. Яким має бути патрульний-поліцейський майбутнього?

Українці запам'ятають їх такими. Незабаром такі працівники ДАІ залишаться лише в народній пам'яті. Бо ж інспекцію ліквідують. Так само як і МРЕВ. В Україні стартувала перша  реформа в системі МВС. Почалася вона з Києва. На навчання до нової патрульної служби вже почали набирати кандидатів.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Якщо вам від 21 до 35 років, ви амбіційний, маєте водійське посвідчення та не маєте судимості - тоді нова поліція чекає на вас, аби потрапити на тестування, достатньо заповнити анкету.

Для початку все, що треба - це прийти до центру реєстрації кандидатів на вулицю Володимирську, 57. При собі слід мати паспорта, ідентифікаційного кода та заповнити анкету. Триватиме набір кандидатів до шостого лютого.

- Даю анкету, вона каже - все, дуже вам дякую, ми вам обов'язково зателефонуємо.

Однак це - лише початок відбору. Далі на кандидатів чекає безліч тестів. Перевірятимуть як здатність логічно мислити, так і психологічну стабільність.

Ека Згуладзе, перший заступник міністра внутрішніх справ України:

- И это очень важная фаза - ценности, может ли он работатьь в команде, и амбиции, мы ищем людей, которые хотят расти.

Після того, як кандидат пройде всі тести, його зарахують на курси. Вчитимуться майбутні поліцейські три місяці. При цьому щотижня складатимуть іспити, і в разі незадовільних результатів їх відрахують. Якщо ж майбутні патрульні пройдуть під час навчання всі кола пекла й протримаються  до випуску - на них чекатиме справжній рай - обіцяють у МВС.

Ека Згуладзе, перший заступник міністра внутрішніх справ України:

- Что мы предлагаем - принципиально новую систему правопорядка, новые правила, новые процедуры. Стипендию во время учебы, престижную стабильную работу, зарплату от шести до восьми, новую форму, новый автомобиль.

Окрім вигод, патрульним додасться і роботи.

Ека Згуладзе, перший заступник міністра внутрішніх справ України:

- Первое - патрульная служба не стоит, она патрулирует 24 часа, патрульная служба будет состоять из патрулей в машинах, которые будут патрулировать свои квадраты, а также пешие патрули, их главная задача - работать с людьми и решать проблемы на местах.

Українському бюджетові, кажуть у МВС, ця реформа коштуватиме копійки.

Ека Згуладзе, перший заступник міністра внутрішніх справ України:

- Кроме зарплат и базовых расходов бюджет Украины не будет на себя это брать, нам повезло, у нас есть друзья, которые готовы помочь, Соединненные штаты Америки - будут главным донором.

До нової патрульної служби в Києві планують набрати дві тисячі людей. Вони почнуть працювати вже в липні. А от що буде з колишніми працівниками ДАІ та МРЕВ, яким більше 36 років, поки невідомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.