Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині шукають свідків смертельної ДТП

22 січня 2015, 23:23
Дата ефіру/події: Четвер, 22 січня 23:23

Збив людину і поїхав далі. На Київщині розшукують водія, що переїхав чоловіка і навіть не пригальмував. Як наслідок - уже непритомного молодика зачепила ще й друга машина. ДТП сталася на Одеській трасі. Родичі загиблого шукають свідків, аби покарати вбивцю.

На асфальті шапка і взуття загиблого, трохи далі хлібина. 35-річний Олексій купив її собі на вечерю. 3 січня чоловік повертався зі столиці додому і не дійшов до будинку якоїсь сотні метрів.

Ганна Корицька, сестра загиблого:

- Скорее всего, он переходил черз дорогу, и уже на второй полосе, как говорят, его сбил серый джип, он чуть-чуть приостановился и уехал.

Олексій переходив дорогу під цим мостом на автошляху Київ-Одеса. Але дійти на інший бік не встиг. Його спочатку збив позашляховик, який навіть не пригальмував, далі чоловіка вдарила ще одна іномарка.

Ганна Корицька, сестра загиблого:

- Есть свидетель, который видел, что второй водитель на Сузуки его уже сбил лежачим и подкинул.

Водій другої автівки зупинився, аби надати допомогу постраждалому, і викликав медиків. Чоловік від спілкування на камеру відмовився, телефоном порадив звернутись до міліції.

Руслан, водій:

- Давайте я не буду зараз на питання відповідати, всі питання з слідчим, до побачення.

Тепер рідні й знайомі загиблого шукають свідків автопригоди, які бачили першу ДТП. Начебто збив Олексія позашляховик сірого кольору.

Ганна Корицька, сестра загиблого:

- Хочу попросить людей, которые были на остановке, 3 человека, которые все это видели, шоб они отозвались, шоб они помогли найти этого человека.

У міліції - небагатослівні. Винуватця ДТП поки не знайшли. За фактом відкрили кримінальне провадження і з'ясовують - загинув Олексій унаслідок першого наїзду, чи був ще живий у мить другого зіткнення.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Призначено ряд експертиз, щоб зясувати все-таки, що це був за перший автомобіль, про перший автомобіль нам поки що невідомомо. Якщо впродовж перших там 2-3 діб немає ніякої інфи, тоді все важче і важче розкривати.

Водія не знайшли, бо погано шукають - впевнені рідні загиблого. Слідчий жодної інформації не повідомляє, з сестрою спілкується неохоче. Близькі Олексія мають кілька версій - чому так.

Олександр Смальський, друг загиблого:

- Йому сестра задала вопрос: а ви на место ДТП їздили, його там вещи остались. Він каже: які вещи? Так що це за слідчий, чого, ну як так, людину вбили, і що получається - як, извиняюсь, тварь якась, собаку жалко, а це людина.

Ганна Корицька, сестра загиблого:

- Возможно, это кто-то их высшего общества, которые, все как у нас в стране делаеться... Я думаю, что, возможно, там все уже схвачено и заплачено.

Колишня дружина Олексія несе квіти до знаку, де загинув батько її сина. Каже - хлопчик постійно розпитує про тата.

Тетяна, колишня дружина загиблого:

- Коли я йому сказала, шо тата більше нема, він плакав, він переживав, сумує за татом. Місцеві, може, чогось бояться, не знаємо, бо кажуть, що були люди на зупинці, всі порозбігалися, а хто бачив, хто, що - це вже невідомо.

Усіх, кому відомо про нічну ДТП 3-го січня якраз навпроти повороту на село Круглик, рідні загиблого просять телефонувати до міліції. Водночас для таких порушників, як цей дідусь, у ДАІ радять не випробовувати долі і долати швидкісну трасу через надземний пішохідний міст.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я очень прошу людей-свидетелей, которые были на остановке....ПОЖАЛУЙСТА, не оставайтесь равнодушными, прислушайтесь к своей совести, отзовитесь, помогите найти убийцу брата. Который отнял отца у ребёнка и оставил старых родителей без кормильца. Ведь мы же все люди, под одним Богом ходим....с каждым из нас может такое произойти....НЕ МОЛЧИТЕ!!!!!
Позвоните по тел.063 488 45 10; 097 319 25 27; 099 225 75 78; 095 922 71 43....или в милицию. БУДЕМ ОЧЕНЬ БЛАГОДАРНЫ.
Анна 23.01.2015, 14:41 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.