Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Батьки благають врятувати маленького Назарчика

27 січня 2015, 19:06
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 січня 19:06

А зараз просимо вашої особливої уваги. У дворічного Назара Циценка з Києва рідкісне захворювання - хронічний гранулематоз. Тобто у малюка взагалі немає імунітету. Діток з такою недугою, як в Назарчика,  в Україні лише 13. Але і їм держава нічим  допомогти не може. Хлопчику терміново потрібно пересадити кістковий мозок від нерідного донора. Зробити це можна лише за кордоном. Коштує операція 160 тисяч євро. Батьки дитини таких грошей не мають.

Маленький Назарчик дуже серйозний і спокійний, як для свого віку, хлопчик. Малюкові лише два з половиною роки, а він вже витримав стільки болю, що на кілька життів вистачить.

Ганна Циценко, мати хворого хлопчика:

- Ми уже 12 разів були у лікарні, в важкому стані, лежали навіть після самого роддому в реанімації, на виходжуванні, пережили вже дві операції.

Все тому, що в Назарчика зовсім немає імунітету. Організм хлопчика просто не може протистояти вірусам та бактеріям.

Людмила Чернишова, завідувач кафедри дитячих інфекційних хвороб та імунології НАМН ім. Шупика:

- У него дефицит иммунитета , то есть у него есть клетки фагоцитирующие, которые должны схватывать возбудители, патогены и перерабатывтаь, а клетки не перерабатывают, они остаются там, растут, развиваются, и приносят ему огромные неприятности.

Нині імунітет Назарчикові створюють штучно - медпрепаратами. Окрім цього, хлопчик щодня приймає піґулки та уколи від грибків і бактерій.  

- Назарчик, відкривай ротик, оба...

Однак піґулки - це лише тимчасова терапія. Єдине, що може врятувати життя Назарчикові - це термінова трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. В Україні такої не роблять. Малого погодилась прийняти на лікування італійська клініка. Однак там така операція коштує 160 тисяч євро.

Ганна Циценко, мати хворого хлопчика:

- В Італії коштує операція сто шістдесят тисяч євро, ми вже думали все продати, і все одно не вистачить, тому що таких грошей немає.

Де взяти такі гроші, батьки малого просто не знають. Мати хлопчика - кандидат філософських наук, викладала в університеті, однак нині в декреті. Батько - економіст. Заробляє п'ять тисяч гривень. Цих грошей катастрофічно не вистачає навіть на життя. Адже щомісяця витрачають лише на лікування єдиного сина 15 тисяч гривень. Кажуть, уже навіть золото й техніку продали. Аби тільки допомогти дитині. Життя Назарчика нині дуже обмежене.

Ганна Циценко, мати хворого хлопчика:

- У нас обмежений контакт з іншими людьми, з тваринами не можна контактувати, з піском, з листям, нам не можна їсти дуже багато продуктів.

Батьки хлопчика мають надію, що їхня дитина почне частіше усміхатися. Та забуде, що таке постійні операції, уколи і крапельниці. Тож не лишайтеся байдужими, допоможіть Назарчикові отримати шанс на повноцінне дитяче життя, в якому немає болю і страху.

Ганна Циценко, мати хворого хлопчика:

- Я вас дуже прошу, дорогі люди, допоможіть, хто скільки може, гривню, дві, для нас кожна копійка - безцінний дар, допоможіть врятувати дитинку, бо я не уявляю житя без Назарчика.

Реквізити для надання допомоги:
ПриватБанк
Номер картки: 5168 7420 1473 0919
Номер рахунку: 29244825509100 
МФО 305299, 
ЄДПОУ 14360570 
Найменування платежу: на лікування Циценко Назару Олександровичу

Мама Ганна 097 919 54 60.

Тато Олександр 066 26 11 816.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Маленький Назарчик я хочу тобі допомохти щоб ти був здоровий
христя 14.03.2015, 13:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.