Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 5 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі викрили правоохоронців-вимагателів

28 січня 2015, 21:46
Дата ефіру/події: Середа, 28 січня 21:46

Трьох правоохоронців затримали в Одесі за підозрою у вимаганні грошей. За версією прокуратури, двоє співробітників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків та оперуповноважений організували прибутковий бізнес. Долучили до нього ще й підозрювану у крадіжці. Аби не потрапити за грати, дівчина стала співучасницею злочинів. У соцмережах від імені жінки знайомились із молодиками. Спілкувалися, запрошували у гості. Щоб було веселіше, пропонували принести із собою марихуану. Чоловіків, що приходили на побачення, обшукували, вимагали гроші за уникнення відповідальності за зберігання наркотиків. Правоохоронців затримали під час спроби отримати від чергової жертви 52 тисяч гривень.

- Откуда эти денежные средства?

- В первый раз вижу.

Олег Хорсуненко, перший заступник прокурора м. Одеси:

- В принципе - простая схема. Завлечь человека. Только вопрос: придет ли человек с наркотическим средством. Если он приходит без него - у них ничего не получается. Приходит с ним - они его задерживают. В стенах райотдела, у него дома вымогают деньги за непривлечение к уголовной ответственности.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.