Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Поганий жарт у летичевській школі

29 січня 2015, 23:50
Дата ефіру/події: Четвер, 29 січня 23:50

20-ро школярів отруїлося в місті Летичеві, що на Вінниччині. Посеред убиральні одна з учениць розпирскала перцевий газ. Таким чином 13-річна дівчина вирішила розважитися. У скоєному зізналася під час допиту.

У Летичеві й досі паніка. Батьки перелякані, вчителі - спантеличені, діти - хворі. 

Олександр, восьмикласник:

- Почував  себе погано, у мене першило у горлі, боліла голова, я кашляв.

Разом із Олександром на лікарняних ліжках із симптомами отруєння опинилися ще 19-ро учнів школи №1. Двох дівчат навіть відправили до реанімації дитячої обласної  лікарні.

Алла Томинчук, керівник Летичівської районної лікарні: 

- Це були діти, де були обструктивні захворювання легень. Тобто така реакція була, набагато сильніша. В усіх дітей було червоне горло і прояви такого надсадного кашлю.

Чим отруїлися учні, взялася з'ясовувати комісія з техногенної безпеки. Спочатку підозра впала на пакет із невідомою рідиною, який зі шкільної вбиральні вилучили рятувальники.

Андрій Козак, керівник відділу Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області:

- Прибула невідкладно хіміко-радіологічна лабораторія, яка вилучила цю речовину і почала проводити досліди.

Згодом з'ясували - у ємності був звичайний сік. Та щойно слідчі почали допити постраждалих, їх насторожила розповідь 13-річної школярки. Після детального спілкування дівчинка зізналася: отруєння дітей - то її рук справа. Пояснила - таким чином просто пожартувала. До школи принесла балончика з перцевим газом, і розпирскала його у вбиральні.

Анатолій Дідук, т.в.о. керівника Летичівського РВ міліції:

- Вирішила попробувати, що це за газ, що це за балончик Так як вона не орієнтувалася. Взяла і попшикала на 3-му поверсі жіночого туалету, від чого сталася така ситуація.

Та коли побачила, що дітям стає зле - вигадала історію з пакетом. Налила соку й кинула на підлогу. За фактом масового отруєння в міліції розпочали кримінальне провадження. Щоправда, перед судом замість неповнолітньої постануть її  батьки. А от чи вчитиметься юна жартівниця в цьому навчальному закладі й надалі - вирішуватимуть на загальношкільних зборах.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ЛЕТИЧІВ - ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ !!!!!!!
Сергей 30.01.2015, 10:52 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.