Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подробиці трагічної загибелі лідера гурту "Скрябін"

2 лютого 2015, 20:51
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 лютого 20:51

Кривавий понеділок - на Дніпропетровщині. В ранковій ДТП загинув відомий український співак і музикант, лідер гурту "Скрябін" - Андрій Кузьменко.

Лихо сталося приблизно о 7 годині ранку на 86-му кілометрі траси "Кіровоград - Запоріжжя". Андрій Кузьменко - лідер українського гурту "Скрябін" - мчав на "Тойоті". Музикант дуже поспішав до Києва, і поблизу селища Лозуватки його авто стало некерованим.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Останні дві доби на Дніпропетровщині не вщухала злива. Тож на слизькій дорозі 46-річний співак, не втримавши керма, вилетів на зустрічну, де його позашляковик лобом у лоба зіткнувся з молоковозом.

Наслідки потужного удару трагічні - співак загинув миттєво, ще двоє людей зазнали травм, а машини перетворилися на купи брухту.

Володимир Кисличенко, керівник сектору ВДАІ м. Кривий Ріг:

- Пасажирку автомобіля "Тойота" доправили до Другої міської лікарні для надання медичної допомоги. А пасажир молоковоза доставлений до Дев'ятої міської лікарні для надання медичної допомоги.

Єдиний, кому поталанило не зазнати трамв - це  водій молоковоза. У спілкуванні з журналістами "Свідка" літній чоловік був неговірким.

Сергій, водій молоковоза:

- Расскажите, как он двигался? С какой скоростью?

- Я не знаю, з якою скоростю він двигався. З большой. З большой.

- Ви гальмували?

- Ніяких вопросов. Ми тільки уворачувались.

Не на камеру правоохоронці кажуть: до трагедії призвели два чинники: погані погодні умови та значне перевищення швидкості.

Василь Янчук, заступник керівника Криворізького РВ міліції:

- Обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди та ступінь вини кожного з учасників буде встановлено під час досудового розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Та хер там ему помогли не справится с управлением а мусара как обычно руки разводят и в носу ковыряют. В презика спросите
jax 03.02.2015, 21:25 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.