Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Резонансна бійка в Одесі

3 лютого 2015, 22:42
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 лютого 22:42

Міліційне свавілля чи самозахист? В Одесі розгорівся скандал через бійку, учасниками якої стали колишній та нинішній співробітники міліції. Вони, нібито, напали на компанію з чотирьох юнаків без будь-якого приводу. Побили й поранили одного з хлопців із травматичного пістолета. Проте правоохоронці наполягають: лише захищалися від агресивно налаштованої компанії. Молодшого з них били биткою, а старшому розчавили ноги автомобілем.

Едуард Стріблянський - ветеран органів внутрішніх справ. Вже два місяці у шпиталі. Пересувається в інвалідному візку. А все через події одного зимового вечора. Чоловік розповідає - тоді він зустрічав дружину з роботи. Побачив: п'яний хлопець бешкетує біля місцевого магазинчика, його безуспішно намагаються втихомирити друзі. Екс-міліціонер, про всяк випадок, зателефонував синові, оперативнику тутешнього райвідділу. Разом підійшли до крамниці. Едуард каже: п'яний хлопець кинувся до нього з кулаками. 

Едуард Стріблянський, учасник конфлікту:

- Я его оттолкнул. Он кинулся к машине вместе со своими товарищами, вытащил оттуда биту, товарищ вытащил то ли из машины, то ли из кармана предмет, похожий на дубинку. Может, труба, может, дубинку, я не знаю.

Едуард розповідає: двоє билися з ним, двоє напали на сина.

Едуард Стріблянський, учасник конфлікту:

- Я еще успел заметить, как они ударили его по плечу битой. После этого он крикнул, что он сотрудник милиции. И бросился доставать, у него травматический пистолет с собой был.

А от їхні опоненти розповідають інше. Хлопці кажуть: приїхали виручати п'яного друга. Несподівано на них напали.

Руслан Шишин, учасник конфлікту:

- Подходят, просит молодой человек в магазине железную банку Пепси. И разворачивается, и сразу бьет Андрея. Андрей отлетает. Он достает пистолет и без предупреждения начинает стрелять.

Правоохоронець двічі поранив хлопця у ногу. Далі, кажуть друзі, було ще гірше.

Олег Селіванов, учасник конфлікту:

- Смотрю, Пасечный сидит на корточках или на коленях, и молодой, Владислав, наносит ему удары в область затылка рукояткой пистолета.

Поранений у ногу молодик вскочив за кермо машини. Товариші кажуть, через травму голови поводився неадекватно.

Едуард Стріблянський, учасник конфлікту:

- Один раз ударилась в стоянку, потом второй раз. Второй раз ударилась, когда он пытался таранить сына. Беспокоясь за сына, выбежал за угол гаража. Увидил мчащуюся машину Пасечного. Который, увидев меня, резко довернул и припечатал меня к воротам гаража.

Наталя Рожнова, свідок:

- А он проехал дальше, у нас там есть проезд к воротам, развернулся, и на полной скорости врезалмя в Эдика. Которые двое остались стоять, их трое было с ним. Они кричали: Дави его, дави. И он два раза проехался по Эдику, вперед-назад.

У Едуарда 6 переламів ніг, зламані 7 ребер, закрита черепно-мозкова травма. У власника авто також травма голови та нога, прострелена у двох місцях. Його машину заарештували.

Олександр Мільчук, перший заступник керівника Київського РВ міліції м. Одеси:

- В Таировский райотдел милиции он был доставлен уже без бампера и без видеорегистратора, на котором видно конкретные действия участников события. Автомобиль арестован на основании решения киевского районного суда.

Водій автомобіля став фігурантом кримінального провадження. Йому та одному з його товаришів закидають участь у бешкеті. Натомість його рідні й досі впевнені: міліція прикриває своїх. А крапку в заплутаній історії бешкету має найближчим часом поставити суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Эдуарда, его сына и всю семью знаю лично, - интеллигентейшая семья. И всю историю от и до знаю в подробностях ( правдивых). Страшно даже подумать, что могло быть, если бы Эдуарда там не было, а его жена в одиночку наткнулась на неадекватных приступников. Так как сейчас очень больно смотреть на человека, который за всю жизнь и мухи не обидел, а вот ни за что пострадал и уже сколько времени не передвигается. Надеюсь, что есть в нашей стране есть правосодие и зло будет наказано, чтобы больше никто не пострадал от рук этих животных.
Елена 04.02.2015, 17:20 ответить
Слишком много противоречий в словах человека на инвалидной коляске. смотрел два разных видео-сюжета с этими же участниками и определил,что правда на стороне ребят,которых обвиняет милиция. А человек,который устроил стрельбу не присутствует ни в одном из сюжетов. Боится запутаться в собственной лжи?!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.