Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині нелюд згвалтував та задушив дитину

3 лютого 2015, 23:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 лютого 23:35

Дворічну дівчинку, яка наприкінці січня зникла на Одещині, виявилася мертвою. Її зґвалтували й задушили. Мати згадує, як лишила доньку на подвір'ї на кілька хвилин - поки одягала її братика. Коли вийшла - малої вже не було. Чотири дні шукали всім селом. Понівечене тіло знайшли в підполі покинутого будинку - в мішку з-під цукру.

Трагедія сталася у селищі Розівці Саратського району. У цьому будинку дворічна Аліса мешкала разом із мамою Олександрою та трирічним братиком. Батько вже понад рік жив окремо від родини, на сусідній вулиці. Двадцять дев'ятого січня молода мати прибігла до сусідів.

Русина, сусідка постраждалих:

- Она спросила: баба Руся, у вас не було, ви не бачили Алісу? Я говорю: Нема. Заплакана была, плакала. И потом пошла искать. Я ей сказала: пошукай в доме, пошукай в подвале. Она: Шукала, нема ніде.

У сільраді мати розповіла: лишила Алісу саму на лічені хвилини.

Лариса Отят, Розівський сільський голова:

- Я говорю: Саша, что случилось? Она говорит: Одела ребенка, вынесла его на веранду. Вернулась за Темой. Вот прошло 5-10 минут, и ребенка не стало.

Разом із правоохоронцями дитинку шукало  все село. Кілька діб прочісували городи та поля, звалища, береги річки та ставків. Рятувальники відкачали воду зі старих покинутих колодязів. Але марно. На четвертий день надії, що Аліса жива, не лишилося. Почали обшукувати всі без винятку подвір'я. Врешті тіло знайшли у залишеному будинку, що межує з оселею батька дівчинки. У глибокому підвалі, в мішку з-під цукру. За попередньою інформацією, дівчинку задушили та зґвалтували. Жорстокість злочину вразила все село. Місцеві не виключають: до злочину може бути причетним хтось із численних приятелів матері дитини. Адже після того, як пішов чоловік, Олександра часто збирала вдома великі компанії.

Галина Керинчук, сусідка постраждалих:

- Він їх брав на вихідні, він їх мив, він їх купав. Гульки! Там мама! І ходила в основном молодіж туда.

У опікунській раді кажуть: родина була складною. Батьки, обоє - вихованці інтернату для сиріт, офіційно не одружені. Дітей патронажна служба відвідувала кожного тижня протягом двох років. Проте, підстав забрати їх із сім'ї не бачили. Малюки були доглянуті, ситі, щеплення їм робили вчасно.

Марина Статіра, представник опікунської ради с. Розівки:

- Да, мамочка расслаблялась иногда. Поступали звонки от соседей. Вызвывали совет опеки. Собирались, шли, немножечко ее стимулировали. И женщина справлялась. Единственное, что мы там видели - это беспорядок в доме.

Наразі старший братик Аліси до з'ясування обставин перебуває у Саратській лікарні. Міліція перевіряє усі версії. Хоча поки що про підозру нікому не повідомляють.

Валентин Терзі, прокурор Саратського району Одеської області:

- Батьки допитані у кримінальному провадженні в якості потерпілих. На теперішній час з ними проводяться слідчі дії.

За фактом навмисного вбивства малолітньої дитини відкрито кримінальне провадження. Мешканці Розівки сподіваються, що вбивцю якнайшвидше притягнуть до відповідальності. Кажуть: якби знали, хто убив - учинили б самосуд.  

Раїса Найда, сусідка постраждалих:

- Найти етого гада и прямо повесить, чи що.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
кому то выгодно придумывать маньяков пидофилов

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.