Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У загибелі дівчинки на Одещині винна її мати

5 лютого 2015, 23:36
Дата ефіру/події: Четвер, 5 лютого 23:36

У вбивстві дворічної дівчинки з селища Розівки на Одещині, про яке ми розповідали кілька днів тому, підозрюють її власну матір. Про це повідомили в прокуратурі. Жінка - під вартою, дає свідчення. За попередніми даними судмедекспертів, версія про згвалтування перед убивством не підтверджується. Ймовірно, тіло дитинки понівечили в такий спосіб, щоб відвести підозру від вбивці.

Про підозру в навмисному вбивстві власної дитини Олександрі Сухаревій повідомили того дня, коли ховали її дворічну Алісу. Тіло маленької знайшли кілька днів тому в підвалі покинутого будинку. Тоді свідки побачили страшну картину. Мертву напівроздягнену дитину сховали в мішку з-під цукру. Дівчинка мала пошкодження, які викликали підозру щодо зґвалтування. Однак тепер правоохоронці кажуть - імовірно, тіло маленької понівечили, щоб відвести підозру від убивці.

Валентин Терзі, прокурор Саратського району Одеської області:

- Ще висновку судово-медичної експертизи не надано, але за попередньою інформацією, зґвалтування в такому звичайному розумінні не було.

Пошуки нелюда, що позбавив життя Алісу, не припинялися. Та врешті слідчі дійшли шокуючого висновку - до вбивства причетна мати дитини. Жінку допитали, і вона зізналася. Розповіла - вбила дочку під час нападу люті. 

Валентин Терзі, прокурор Саратського району Одеської області:

- За клопотанням слідчого стосовно зазначеної особи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Ошелешені таким розвитком розслідування селяни кажуть - добропорядною поведінкою мати загиблої Аліси не вирізнялася. Але такого - не чекали. Тим паче, що останні місяці жінка поводилася порівняно спокійно, гучних компаній вдома не збирала. Змінилося все напередодні зникнення дівчинки.

Лариса Отят, Розівський сільський голова:

- Вот в понедельник появилась подружка. И в среду мы как бы увидели результат. Ребенок пропал. Соседи говорят, что слышали голоса на повышенных тонах. Нет, не музыка. Голоса именно в доме.

Доки шокована громада переповідає деталі страшної трагедії, батько поховав маленьку Алісу. На цвинтар прийшло все село.

Галина Керинчук, мешканка с. Розівки:

- Всі в шоці. Чому бог дає таким? Ті, хто хоче дітей, а їм бог не дає?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Где эта тварь?! Я собственными руками эту тварь уничтожу!!!!! Как можно на такое маленькое чудо руку подымать, да еще и убить при этом.... Бог ей не даст ни жить спокойно, ни сдохнуть просто!!!
Гость 09.02.2015, 17:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.