Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 5 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Загадкова пожежа в столиці

11 лютого 2015, 21:31
Дата ефіру/події: Середа, 11 лютого 21:31

Нещасний випадок чи вбивство? У Святошинському районі столиці під час пожежі в квартирі загинув пенсіонер. Тіло господаря квартири знайшли рятувальники - чоловік був у власному ліжку. Сусіди погорільця впевнені: до загибелі може бути причетним син.

Пожежа сталася опівдні в помешканні, що на восьмому поверсі. Їдкий дим наполохав сусідів, саме вони й викликали рятувальників.

Тетяна, сусідка загиблого:

- Дыма было очень много, у меня до сих пор в квартире ужасный специфический запах, не совсем естественный, видимо, запах человека. 

І справді, за дверима цієї оселі просто в ліжку надзвичайники знайшли тіло господаря. Чоловікові було 64 роки. Мешкав він разом із двома синами. Мешканці будинку кажуть: конфліктів у родині не було.

Тетяна, сусідка загиблого:

- Очень тихо было, спокойно, сами понимаете, коридор такой, слышно. Вы знаете, у меня такое чувство, что он умер до того.

Нині сусіди лише здогадуються, що могло стати причиною трагедії. Та дехто певен: пенсіонера підпалив один із синів.

Лариса, сусідка загиблого:

- Соседка говорит, что он употребляет наркотические вещества. Ну плакал сидел, мы встретились здесь, соседка с ним ругалась, сказала ему, что он отца убил!

Рятувальники швидко загасили полум'я, але воно встигло знищити одну з кімнат. Увесь у кіптяві нині й під'їзд. Надзвичайники поки версію підпалу відкидають. Що саме спричинило пожежу, з'ясують після експертиз, проте мають деякі висновки.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва:

- За попередніми даними, сталося коротке замкнення електродротів у побутовій техниці, поряд із ліжком померлого стояв телевізор, відеомагнітофон та інші побутові речі.

- Такое ощущение, что его подожгли, не знаю, какое замыкание?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.