Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Батьки хлопчика зі страшними опіками просять допомоги

13 лютого 2015, 21:21
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 лютого 21:21

Поліз на вагон по екстрим і гарне фото - зазнав майже 60-ти відсотків опіків. У Фастові школяра мало не вбило струмом на вантажному потязі. Хлопець тепер у столичному опіковому центрі, а батьки збирають гроші на його лікування та просять небайдужих допомогти.

- Вони піднялися на драбині і, получається, ось провода які проходять.

Саме ці дроти під кількатисячною напругою ледь не вбили семикласника. Підлітка вдарило, щойно він піднявся на вантажний вагон потяга задля екстремальної фотографії.

Катерина Крамар, мати постраждалого:

- Получил удар током и соответственно электроожоги, процент ожогов 57 процентов, очень большая площадь ожогов.

Катерина ледь стримує сльози, її Кирило тепер у столичному опіковому центрі. Наслідки дитячої забаганки про вражальне фото коштували хлопцеві надто дорого.

Катерина Крамар, мати постраждалого:

- У него не обожжены только правая рука и правая нога и лицо, а так в основном все тело обожжено.

Із дня на день дитині зроблять операцію. Скільки їх буде всього - медики не прогнозують.

Тетяна Андрощук, лікар-реаніматолог Фастівської центральної районної лікарні:

- Ушкодження: спина, сідниці, передня частина грудної клітки, рука і дещо перейшло на ногу. Реабілітація тривала і, на жаль, такі травми важкі і призводять до інвалідизації.

Трагедія сталася за дві доби до 14-річчя хлопця. Зі своїм товаришем Кирило захотів незвичайної геройської світлини.

Юлія Куцюк, співробітник ЛВ міліції на станції "Фастів":

- Один з хлопчиків заліз на дах вагону, інший залишався трошечки нижче на підніжці для того, шоб фотографувати, в цей час відбулося електротравмування хлопчика, відбулася вспишка, спалах, тобто і він відповідно впав.

Із огляду на фото постраждалого в соцмережах, школяр полюбляв екстрим, незвичайні кадри семикласника є в багатьох не надто безпечних місцях. Активно брався Кирило й до спорту.

Дитячі травми на залізниці не рідкість. Торік 8-ро людей постраждало від необачності на коліях Південно-Західної залізниці. Бува, підлітки й навіть дорослі забувають про елементарні правила.

Руслан Березюк, головний інженер залізничної станції "Фастів":

- Не підніматися на вагони, не підніматися на рухомий склад, особливо там, де є конатактна мережа. Якщо вдруг були погіршення метеорологічних умов, вітер, штормові або інші аварії, обриви проводів в побуті, не обов'язково на залізниці, не підходити до обірваних проводів.

Тим часом на лікування Кирила його батьки витрачають по 2 тисячі гривень щодня. А одужання хлопця може тривати кілька місяців. Тому родина просить небайдужих допомогти синові стати на ноги.

- Хотелось бы обратиться, что кто может, помогли на лекарство.

Крамар Катерина Генадіївна 
Банківська картка Приватбанку   4149 4378 5114 0069.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.