Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луцьку розбилися закохані-екстремали

16 лютого 2015, 20:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 16 лютого 20:58

Трагедією закінчилися екстремальні стрибки з 50-метрової висоти в Луцьку. До Дня закоханих парубок вирішив зробити своїй подрузі оригінальний сюрприз. Але стрибок у прірву став для обох фатальним.

Розвага під назвою "роуп джампінг" вже давно набула популярності серед молоді. Сміливці із кількадесятметрової висоти на мотузці стрибають униз. Дороге спорядження, страховка. Все, здавалося б, надійно й безпечно. Закохана пара довго мріяла про екстремальні враження, тож хлопець з дівчиною вирішили стрибнути разом.

Жанна Романчук, мати постраждалої:

- Ми про це не знали, що вона пішла туди. Вона сказала, що йде в кіно, тому що я їй забороняла, вона десь колись говорила про таке.

Вони стрибнули одночасно і впали з величезної висоти просто на землю. Хлопець помер, не доїхавши до лікарні. Попередньо кажуть: мотузка не витримала ваги закоханих.

Жанна Романчук, мати постраждалої:

- Ми йому вже склали чемодан, він мав їхати сьогодні вже здавати сесію. Хто знав, що так станеться?

Дівчину у вкрай важкому стані доставили до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні. Її життя підтримує штучна вентиляція легенів.

Ігор Максимчук, лікар-анестезіолог:

- Забій головного мозку, закрита травма органів грудної клітки, пневмоторакс, забій легень, забій серця, закрита травма живота, перелом лівого стегна, обох кісток лівої гомілки і перелом кісток правої. Множинні переломи кісток лицевого черепа. Тут навіть можна говорити про травму, несумісну з життям.

Мама бідолашної разом з бабусями вже більше доби не покидають лікарню. Не розуміють, як організатори таких розваг допустили до стрибків неповнолітню.

Жанна Романчук, мати постраждалої:

- Хто винуватий, організаторів я ще не бачила - вони до мене не підходили, не цікавляться ні станом дитини, ні станом нас, батьків. Дуже дорогі ліки, в день, лікар казав, буде витрачатися 1500-2000 на день. Не знаю, ми середнього достатку, дуже потребуємо матеріальної допомоги.

Організатори смертельної розваги коментувати будь-що з приводу трагедії відмовились. Тим часом правоохоронці вже розпочали досудове слідство за ознаками статті 115-ї Кримінального Кодексу - "умисне вбивство".

Наталія Пасічник, заступник керівника слідчого управління УМВС України у Волинській області:

- Вилучено речові докази, у тому числі і спорядження, яке було застосоване при стрибках, і допитано ряд свідків і очевидців цієї події. Будуть встановлюватися інші обставини, які мають значення для встановлення істини у справі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
безмозглая молодежь, слишком взрослые прыгать черти откуда, а потом денег просят "онажеребенок". он что не мог веник цветов купить с валентинкой? жаль бедных родителей, жаль что мозгов не вправили.
Алина 17.02.2015, 12:40 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.