Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві колишній квартирант порізав двох хлопців за 50 гривень

20 лютого 2015, 22:15
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 лютого 22:15

Не зачинили двері на ніч і стали жертвами злочинців. В Києві двоє чоловіків уночі зайшли до чужої квартири та завдали мешканцям ножових поранень. Дісталося 20-річному хлопцеві та його 12-річному брату.

Усе сталося вночі в ось цьому будинку. Двоє чоловіків заявилися до квартири, яку раніше винаймали. Двері були незачинені - і назустріч непроханим гостям вийшов 20-річний хлопець.

Олександр Терещук, керівник ГУ міліції м.Києва:

- Вони кинулись на нього з ножами, почали різати, піднявся молодший, кинувся на захист брата, також і того не пожаліли, там є декілька ножових поранень. Сьогодні лікарі боряться за життя цих молодих хлопців, злочинці забрали 50 грн, сережки і телефон.

Молодшому братові лише 12 років, та це не зупинило злочинців. Підлітка дуже порізали ножами. Потім втекли. Зараз кривавих нападників вже затримали. Обидва - сусіди постраждалих. Винаймали житло в іншому під'їзді.

Олександр Терещук, керівник ГУ міліції м.Києва:

- Якщо говорити про цих двох, то одному 30 років, другому 18, один із них раніше судимий за крадіжки автомобілів. Нічого корисного в житті вони ще не зробили.

Втім, про мотиви свого вчинку зловмисники нічого не кажуть. Єдине виправдання - пиячили увесь вечір.

Затриманий:

- Мы сидели, праздновали мое день рождения, после немало выпитого мой друг Павел предложил пойти в дом, где он раньше жил, мы пришли туда, дверь была открыта, мы зашли в дом, после началось неожиданное для меня, Павел нанес множественные ножевые ранения, после чего я попросил его уйти из дома.

У під'їзді, де це сталося, квартири переважно здаються в оренду. Тож про жахливий випадок люди нічого не знають. Закривавлені ж сліди під дверима сусідів не лякають. Тут до таких історій вже звикли.

- Тут у нас всі квартиранти живуть, там жінка з дитиною, і все.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
.....не за угон автомобилей он сидел, а за неумышленное убийство!
Маруся 21.02.2015, 16:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.