Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині 9 місяців шукають зниклого активіста

20 лютого 2015, 22:53
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 лютого 22:53

Уже 9 місяців на Сумщині розшукують відомого активіста Сергія Лихмана. Він очолював передвиборчий штаб нинішнього президента і став жертвою викрадення в розпал кампанії. Правоохоронцям вдалося знайти інформацію про машину, якою вивезли Сергія. Його родичі й друзі все ще сподіваються на допомогу небайдужих людей і обіцяють винагороду.

- У нас только надежда, мы надеемся, родные и близкие, все ждут, что он вернется, что мы его найдем.

Минуло 9 місяців з того моменту, як посеред білого дня молодого чоловіка, що йшов вулицею, схопили невідомі. Його заштовхали до машини та вивезли в невідомому напрямі.

Олександр Язиков, керівник відділу прокуратури Сумської області:

- Може бути причетна група невідомих осіб, які спричинили йому тілесні ушкодження та заштовхали до автомобіля Фольксваген Поло синього кольору, з державним реєстраційним номером АК 6022 СН.  

2 десятки томів справи, опитування понад семисот свідків, 7 експертиз - однак без вагомих результатів. Правоохоронці перевірили безліч версій - від інсценування та побутової сварки до бізнес-конфлікту. Підтверджень не знайшли, тож наразі основним є політичний мотив.

Ірина Лихман, дружина зниклого:

- Связано все с политикой, потому что он у меня такой, участвовал во всех акциях, постоянно он был в первых рядах, все хотел справедливости. Это все политика.

Родичі та знайомі паралельно з правоохоронцями теж розшукують Сергія. Розклеюють листівки, перевіряють зв'язки, звертаються до екстрасенсів та обіцяють винагороду за бодай якусь інформацію.

Ірина Лихман, дружина зниклого:

- Звонков очень много, каждый день звонят, но информации конкретной не поступало. Но это обычные шарлатаны, люди, которым нужно только на таком горе нажиться.

Втім, близькі не втрачають надії і все одно сподіваються на допомогу небайдужих.

Федір Кіселар, друг зниклого:

- Ну я не верю в то, что кто-то что-то мог не видеть, просто, может быть, кто-то боиться до сих пор еще сказать какую-то деталь, которая даст нам все-таки найти Сережу, то еще раз повторяю, я гарантирую конфиденциальность, 100 %, и в долгу не останусь.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.