Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ужгороді жорстоко побили бійців АТО

23 лютого 2015, 23:25
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 лютого 23:25

Чотири бійці, які повернулися із зони АТО, опинилися в лікарні на Закарпатті. Туди вони потрапили після спілкування з однолітками-земляками. Місцевим начебто не сподобалося, що армійці прийшли в кав'ярню у військовій формі. Коли солдати виходили із закладу, на них накинувся натовп із 20-ти молодиків. Били арматурою, дошками та всім, що потрапляло під руку.

Володимир повернувся із зони АТО додому у відпустку. Тогоо дня, розповідає чоловік, із іншими солдатами їздили ховати загиблого товариша. Увечері повернулися до Ужгорода й вирішити пом'янути друзів. Зайшли до кав'ярні. Пробули там не більше як 15 хвилин - місцеві були проти, аби чоловіки заходили  всередину у військові формі. Спілкування запропонували продовжити на вулиці. Коли бійці вийшли із закладу, на них уже чекав натовп із двох десятків чоловіків. Володимир дістав по голові чимось важким і відразу знепритомнів. Прийшов до тями лише в лікарні. Нині в нього все обличчя - суцільна гематома. Саме тому просить його не показувати.

Володимир, постраждалий:

- Мені із-за того, що я ближче стояв, влетіло по голові палкою. Після чого я потірявся і ребята розказували, що по мені работало четверо. Після того моменту лежу тута.

Побиття армійців тривало зо 5 хвилин, розповідають свідки. Вони приголомшені жорстокістю нападників.

Валентина, свідок:

- Були претензії, що хлопці прийшли по формі. І за цього хлопці почали відстоювати свою форму, вони вийшли з погрозами, що ми зараз прийдемо і всіх положимо. Так і сталося зрештою.

Усі четверо бійців нині під наглядом лікарів. Троє вже на амбулаторному лікуванні. Ще один - у стаціонарі.

Валерій Черничко, заступник керівника Ужгородської міської лікарні:

- Струс головного мозку і перелом носа. Заключення про алкоголь ми віддали у судмедекспертизу, і коли результат буде - ми можемо про нього сказати.

Міліція, яка прибула на місце бійки, визначила всі сторони конфлікту й отримала заяви від трьох постраждалих солдатів. Особи нападників вже відомі, триває розслідування. Правоохоронці переконують - військова форма тут ні до чого. Мовляв, було звичайне хуліганство.

Олег Подебрій, керівник сектору УМВС України в Закарпатській області:

- Порушено кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Всі учасники подій встановлені. Опитані, всі. В подальшому будуть матеріали направлені до суду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Это только начало...
Пока только бьют, скоро будут убивать!
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.