Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині мати-зозуля покинула немовля в маршрутці

2 березня 2015, 23:41
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 березня 23:41

Кілька тижнів тому в Чуднівському районі Житомирщини мати в лісі закопала своє немовля. А вже цими вихідними, в цьому ж таки районі, ще одна полишила своє 4-місячне немовля в міжміському автобусі. Двадцятип'ятирічна жінка їхала зі столиці до рідної Хмельниччини і чомусь саме в придорожній кав'ярні залишила маля на сидінні маршрутки.

Щоденний рейс маршрутки з Києва до Хмельницького. Та цього разу він став незвичайним для водія і пасажирів. Після зупинки в придорожньому кафе, де люди зазвичай перепочивають і п'ють каву, в салоні автобуса знайшли немовля, яке полишила одна з пасажирок.

Вікторія, працівниця кафе:

- Вийшло так, що дитина залишилася сама в автобусі. Почали шукати маму, але її ніде не було. Провірили всю територію кафе і її не знайшли. Потім сказали, що бачили, як вона побігла в ліс.

Сергій, свідок:

- Хлопці кажуть: бігла по трасі і за деревом ховалася, побачила, що за нею біжать, то давай доганяти її.

- То вона намагалася тікать?

- Да.

Люди зрозуміли, що жінка полишила свою дитину, й зателефонували в міліцію. Згодом розшукали і матусю.

Анатолій Корнієць, керівник Чуднівського РВ міліції:

- Ті ж люди, які їхали разом з нею в маршрутці, маму наздогнали. Вона на той час знаходилася у лісосмузі, поряд з проїжджою частиною. Вона сховалася і розраховувала, що маршрутка поїде без неї. Мама пояснила, що дане немовля вона залишила навмисно. Оскільки в неї вже є двоє дітей старших і вона відносно них позбавлена батьківських прав. Тому вирішила залиши дане немовля.

Нині 25-річна жінка, яка родом з Хмельниччини, написала відмову від немовляти. Тож нині маленький знайда у Чуднівській районній лікарні.

Андрій Коритко, лікар-педіатр:

- Дитя нічого, здоровеньке прийшло, хороший, гарненький хлопчик. Зара обстежуєм, купаємо, кормим.

Лікарі кажуть, що доля маленького Богдана вирішиться найближчим часом. А от на його матір, яка народила і не виховує вже третю дитину, найімовірніше, чекає відповідальність - грошовий штраф. Рятівників малюка така м'якість покарання обурює.

Андрій Коритко, лікар-педіатр:

- Обов'язково жінка повинна нести відповідальність. А якби його не найшли і воно замерзло? Чи десь би впало і розбилось в автобусі?

Сергій, свідок:

- Люди молються, ходять, їздять. Платять міліони дєнєг, щоб получити цю дитину. А тут так просто розкидатися нею дико, да. І вона просто сидить, голову опустила і всьо. Їй реально тупо не інтєрєсно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Боже,яка славна дитина!!!дай Бог йому здоровя та щасливу долю!!!я сама мама двох дітей і мені боляче дивитись як матурі легко відмовляються від дітей!!!я б залюбки всиновила Богданчика
Євгенія 03.03.2015, 08:56 ответить
Невже у неї немає серця...Ми молода сім"я і хочемо, щоб Богданчик став нашим сином.Закінчуємо збирати пакет документів для усиновлення.Якраз побачила в новинах цю жахливу історію...Хто має відношення до цієї справи, допоможіть будь ласка.0977429282
Марія 03.03.2015, 20:25 ответить
Добрий день. Як ваші справи з приводу усиновлення Богдана просуваються? Хочу знати його подальшу долю. Дуже дякую. 0680140710
Жанна 12.08.2015, 16:25 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.