Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чи покарають агресивного суддю-п'яницю?

3 березня 2015, 00:03
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 березня 00:03

Вони судять людей, а самі нічого не бояться. І роз'їжджають містом напідпитку. Одного з таких героїв зупинили інспектори ДАІ. За кермом позашляховика, що тікав від патрульних, був п'яний суддя Макарівського районного суду Владислав Оберемко. Він матюкався, погрожував пістолетом і дружбою з київським прокурором.

Їздити п'яним вулицями великого міста для цього служителя Феміди не проблема.

Владислав Оберемко, суддя Макарівського районного суду:

- Надо нормальными людьми быть!

- А нормально їздить п'яним?

- Нормально.

Грубіянити працівникам  ДАІ також в правилах суддівського етикету. Та Владислав Оберемко пішов далі -  він просто перед камерами вдався до погроз пістолетом інспектору.

- Спрячьте оружие!

- Та я щас тебя застрелю!

- Що значить зстрелю?

- Вот так я те говорю - не хера себе…спрячь пістолет, пістолет, говорю, спрячь.

Невдовзі суддю таки вгамували, пістолет відібрали. Але тепер нетверезий водій без мантії взявся за журналістів.

Владислав Оберемко, суддя Макарівського районного суду:

- Вы все засняли, если что-то с машины пропадет - вам ... Скажу, шо вы уганли мою машину, пресса, скажу, угнала мою машину.

- А ключи?

- Где мои от машины - откуда я знаю, а какого ... забрали ключи от машины. А я человеку говорил, что Юлдашев - это мой хороший друг, прокурор города Киева.

- Ну и что?

- А  что - вы узнаете завтра.

Зрештою, завтра про Владислава Оберемка дізналася вся Україна. Дійшло відео і до прокуратури міста, яку очолює начебто хороший знайомий макарівського судді, той самий Юлдашев.

Володимир Сотніченко, заступник керівника слідчого відділу прокуратури м. Києва:

- Вказана інформація, що суддя Оберемко перебуває у дружніх стосунках з прокурором міста Києва Юлдашевим, не відповідає дійсності.

Це якраз ті інспектори ДАІ, яким погрожував п'яний суддя. Чоловіки 7-й рік на службі, та такий порушник в їх біографії трапився уперше.

Дмитро Красуцький, інспектор ДАІ:

- Як положив пістолет - він уже заспокоївся, як положив пістолет, передав посвідчення водія, реєстраційний талон та документ на зброю, а після цього заспокоївся, але все одно вів себе неадкеаватно.

Олекснадр Шиденко, інспектор ДАІ:

- Під час спілкування слідчим з даним водієм той вигукнув: я суддя, мені море по коліна! Завів машину і з місця поїхав.

Проти сканадліста відкрили кримінальне провадження. Судді закидають погрози працівнику міліції, хуліганство і погрозу вбивства. Але посадити суддю - справа в Україні не з простих.

Володимир Сотніченко, заступник керівника слідчого відділу прокуратури м. Києва:

- У судді є імунітет, пердбачений законом про статус суддів, на даний час проводять слідчі дії та найближчим часом його статус буде визначено і будуть вчинені дії. Генепрокурор або заступник повідомляє про підозру судді, це по-перше, а по-друге Генпрокурор звертається до ВР України про відсторонення судді від посади.

Лише після позитивного рішення парламенту відсторонити від роботи суддю має право Вища кваліфікаційна комісія суддів. Але поки це станеться, можуть проминути місяці. Доти Владислав Оберемко може й далі спокійно судити українців і ухвалювати рішення іменем України. Якщо кримінальне провадження таки дійде до суду, то ув'язнити п'яного порушника правил дорожнього руху можуть на 7 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Сотниченко В.С. Божевільний керівник прокурорів-перевертнів
Детальніше на сайті - проізвол.інфо
Igor_brodskiy 27.08.2018, 19:38 ответить
Сотниченко В.С. — божевільний керівник прокурорів-перевертнів. Деталі на сайті громадської організації «Україна проти свавілля чиновників»
Ігор 27.08.2018, 11:34 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.