Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві молодик вкоротив собі віку

4 березня 2015, 23:23
Дата ефіру/події: Середа, 4 березня 23:23

Самогубство - через брак коштів. У Києві 22-річний хлопець укоротив собі віку, надягнувши на голову пакет для сміття. Загиблого знайшов сусід по орендованій квартирі. Самогубець залишив передсмертну записку, проте сусіди впевнені - це убивство.

Вбивство чи сплановане самогубство? Трагедія сталася у Деснянському районі столиці. Тіло 22-річного Михайла знайшов сусід, що разом із хлопцем винаймав двокімнатну квартиру.

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції м. Києва:

- Ввечері чоловік бачив хлопця, вони розійшлися по кімнатам, а вранці, коли збирався на роботу, вирішив зайти до сусіда, й побачив його в кімнаті. На голові був пакет, з-під сміття, обмотаний шарфом.

Фаїна Лук'янівна розповідає - ці квартиранти живуть в її оселі з осені 2014-го. Каже, за цей час жодних проблем із ними не виникало. Хлопці були привітні та завжди усміхнені. Коли дізналася про смерть хлопця - отетеріла. 

Фаїна Лук'янівна, власниця квартири:

- Он говорит: Миша удушлися, я говорю - как? Никого не беспокоили, тихо было, спокойно. Соседи никогда не жаловались. Без всяких претензий.

Правоохоронці відшукали у кімнаті передсмертну записку молодика: він просив нікого не винити. Запевнив, що до такого кроку готувався не один день. Окрім цього, своєму сусідові чоловік залишив гроші на оренду квартири.

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції м. Києва:

- Чоловік пояснював, що у нього скрутні часи, у нього постійна апатія, вибачався перед сусідом за вчинок, писав, що його вчинок обгрунтований, просив, щоб оповістили всіх родичів, але пізніше сказали матері, бо переживав за її емоційний стан.

Ганна Іллівна бачила свого сусіда вже мертвим. В його самогубство не вірить.

Ганна Іллівна, сусідка загиблого:

- Очень красивый парень, здоровый, лежит, как живой. Я думаю, что его задушили, я никогда не поверю, никогда, чтоб такой молодой человек, не инвалид, такой красивый смог себя задушить на квартире, которую снимает.

Правоохоронці ж нині чекають на висновки кількох експертиз та перевіряють можливі версії смерті хлопця. Попри це, поки усі докази свідчать про самогубство. До того ж, родичі хлопця зізналися: Михайло полюбляв читати дивні книжки.

- Родичі загиблого розповідають, що хлопець цікавився літературю суіцидального характеру.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.