Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині мати під час психічного розладу зарізала немовля

9 березня 2015, 20:53
Дата ефіру/події: Понеділок, 9 березня 20:53

Трагедія на Київщині. Жінка після нападу епілепсії порізала свою тримісячну донечку, бо думала, що то коза. Врятувати дитину медикам не вдалося.

Шокова історія сталась ось у цьомУ будинку. Тут мешкала звичайна сільська родина - батько, мати та дві донечки - 3 років і трьох місяців. Ще одна, 16-річна донька, мешкає з бабусею. Того дня мати трьох дітей, що страждала на раптові напади епілепсії, скаржилася сусідам. Казала - погано почувається.

Ольга, сусідка підозрюваної:

- Прийшла рано по молоку і розказує: нам дали козу безплатно, бо вона не доїться, кажу, то Сірожа хай заріже. Сірожа хворий вже тиждень, 38 температура, я, каже, заріжу, мені не перший раз. І оце зарізала вона цю козу - і знову в неї приступ. Знову її кинуло.

Сергій, чоловік підозрюваної:

- Вона впала в цей обморок, потом прийшла в чувства, кажу: ляж, полеж коло дитини, сама успокойся й накорми, я пішов на кухню, потом почув, що дитина перестала кричати.

Зайшовши до кімнати, чоловік побачив страшну картину - жінка різала ножем тримісячне немовля.

Сергій, чоловік підозрюваної:

- Я взяв дитину в охапку, положив на другий діван, визава скору, ну дитина вже елі-елі дихала, ну а скора приїхала, сказали, що єслі довезем, то добре.

Маляти не довезли, дівчинка померла дорогою до лікарні. Рідні жінки тепер стверджують - після нападу епілепсії мати не тямила, що коїла.

Надія, сусідка підозрюваної:

- Вона вже стоїть коло тої дитинки і дежить тако за ножку, і ножем. Думає, що коза. В неї зациклилось, тому що вона коли її кидає, вона тоді часа два-три не може війти в себе, вона нічого не соображає.

- В неї агресії взагалі не було, вона не агресивна, вон пройдіть всю вулицю, попитайте людей, вам усі скажуть.

Люди кажуть - напади епілепсії почастішали після третіх пологів. Жінка думала йти до лікарні, та грошей на обстеження в родини не було. Нині її тримають під вартою. Рідних до жінки не пускають.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ міліції Київської області:

- Наразі міліцією відкрите кримінальне провадження за статтею 115 кк, це навмисне вбивство. Жінка знаходиться під вартою, і відповідним чином будуть призначені всі експертизи для того, щоб з'ясувати, який стан був у цієї жінки і чому вона розпочала такі дії. Якщо вона буде неосудна, то вона буде певний час перебувати в медичному закладі закритого типу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.