Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Працівники харківської АЗС затримали грабіжника

9 березня 2015, 21:43
Дата ефіру/події: Понеділок, 9 березня 21:43

Зухвале, проте невдале пограбування АЗС у Харкові. Грабіжник наскочив на заправку пізно ввечері, у балаклаві та озброєний - як здавалося - автоматом. Але зброя виявилася фейковою, а заправники нелякливими. Вони дали розбійнику гідну відсіч. Нападник був знешкоджений ще до приїзду міліції.

Спробу пограбування зафіксували камери відеоспостереження.

- Лежать! Морда в пол! Сука, ограбление! Говорю: лежать, сука! На пол, быстро! Ограбление!

У бійці обом заправникам дісталося від грабіжника. На руці в нього був залізний кастет, але головне - він мав автомата. Це потім з'ясувалося - зброя несправжня, макет.

Віталій Куценко, помічник оператора АЗС:

- Открылась дверь и вбежал непонятный мужчина, я его раньше не видел - в маске, в черной куртке. На первый взгляд вроде бы как с муляжом автомата.

Владислав Багрянцев, слідчий Московського РВ міліції м. Харкова:

- На момент совершения им преступления сотрудники АЗС не могли предполагать, что у него макет автомата. Они воспринимали его как боевой автомат. Поэтому смягчающего обстоятельства здесь не будет.

Запис пограбування заправники нині дивляться, наче це було не з ними. Кажуть: страх прийшов пізніше, першої ж миті спрацювали інстинкти.

Сергій Новомодний, оператор АЗС:

- Я ж напарника не брошу в беде. Вдвоем работаем, одна смена. Начал помогать. Вдвоем побороли, получилось.

Віталій Куценко, помічник оператора АЗС:

- Деньги мы б не отдали, конечно. Сработало, наверное, мужское чувство, которое… ну как? Тебя бьют, а ты не даешь сдачи?

Здолати нападника було не так просто. Він уже усвідомив, що пограбування не вдалося, і відчайдушно пручався - сподівався втекти.

Сергій Новомодний, оператор АЗС:

- Он когда понял, когда его уже задержали, грубо говоря, я взял на удушающий прием, он начал брыкаться, как уж на сковородке. Он понял, что его уже сейчас поймают. И он начал вообще неадекватный становиться. Мы его вдвоем еле удержали. Клиент зашел - помог его связать.

Грабіжникові, як з'ясувалося, лише 23 роки. За даними міліції, він уже відбував кару за крадіжки та хуліганство. 

Владислав Багрянцев, слідчий Московського РВ міліції м. Харкова:

- Данный гражданин - житель нашего региона, 92 г.р., работающий, студент университета. Ранее судим. Ему также будет проведена судебно-медицинская экспертиза. В ходе которой, по высновкам эксперта будет ясно - какая степень тяжести ему была нанесена.

Нападника судитимуть за розбій: це означає до 12 років в'язниці та конфіскацію майна. Працівники заправки, які не знітилися перед грабіжником, навпаки - дістали від керівництва подяку та премію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
если в маске ,значит укроп!!!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.