Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині чоловік підпалив співмешканку

10 березня 2015, 23:44
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 березня 23:44

Спалив машину, хату і… свою подругу. В місті Ромнах, що на Сумщині, чоловік прийшов з'ясовувати стосунки до співмешканки з сірниками та паливом. Замість вибачень - підпалив її. Та цього йому видалося замало, тож продовжив вогняне шоу. Підсмалив автівку та домівку.

Численними опіками голови, шиї, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок закінчилася для жінки розмова з чоловіком після трирічного спільного життя.

Володимир Штогрин, завідувач хірургії Роменської районної лікарні:

- Хвора 49 років, госпіталізована в реанімаційне відділення Роменської ЦРЛ у край важкому стані з діагнозом: опік полум'ям тіла 50 відсотків. Стан хворої залишається на цей момент важкий, стабільний.

Напередодні трагедії співмешканці посварились і жінка пішла ночувати до матері. Туди й прийшов уночі з'ясовувати стосунки її коханий. Викликав на вулицю, облив паливом і чиркнув сірником.

Дмитро Марков, слідчий Роменського МВ міліції:

- Потерпіла, зорієнтувавшись в даній ситуації, зуміла самостійно зняти палаючий одяг з себе, забігти в приміщення будинку та самостійно загасити полум'я. Після чого матір'ю потерпілої було викликано швидку допомогу.

Тим часом чоловік підпалив ще й старенькі Жигулі, які йому подарувала співмешканка. Потім подався до оселі, де жила парочка, і так само влаштував пожежу. Після скоєного втік.

Микола Опанасович, сусіда постраждалої:

- Людину, яку ти добивався годами її, бросив своїх дітей, вліз таки сюди, радий, шо того ж не стало - і кинуть спічку, шоб воно охватило пламенем, а потом явиться ще сюди...

Сусіди кажуть - раніше засуджуваний чоловік ніде не працював. Був грубий та неохайний.

- А єслі ще щось робить - ще випив - ето неуправляємий чєловєк.

Жінку начебто навіть застерігали від такого приятеля.

Сергій Володимирович, сусіда:

- То, шо він її захомутав так, вона в рабство пішла до нього, я й казав, бабушке цій, соседке, хай не живе з ним, він жестокий такий, він на базаре не буде торгувать, буде наблюдать, як вона торгує, підійде хтось із мужиков, слово щось скаже, він її мог ударить.

Палія знайшли за добу. Затримали в сусідній області.

Дмитро Марков, слідчий Роменського МВ міліції:

- Його знайшли на вулиці біля автобусної зупинки. З порізаними венами. Можливо, вчинив спробу самогубства, но це припущення.

За замах на вбивство, скоєний надто жорстоко, підозрюваному загрожує кара від 15 років до пожиттєвого ув'язнення. Тим часом його жертву переводять до обласного опікового центру, де на неї чекає тривале лікування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.