Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Столична міліція просить допомоги свідків вбивства жінок

11 березня 2015, 20:29
Дата ефіру/події: Середа, 11 березня 20:29

Слід маніяка або ж збіг обставин? У Києві за останній тиждень скоєно два жорстоких убивства. В обох випадках загиблі - жінки. Їхні тіла знайшли в лісосмугах поблизу кінцевих станцій підземки. Жертв зарізали. За словами правоохоронців, убивця орудував удень.

Станції метра Червоний хутір і Теремки. Кінцеві в столичній підземці й розташовані по обидва береги Дніпра. Тіла загиблих жінок знайшли в лісосмугах поряд.

Він убив її на цій стежці. Потім ще двадцять метрів тяг до кущів, аби сховати. Про це свідчать краплі крові й слід, що його залишало по собі тіло пенсіонерки.

- Задушена, знасілована і порізана.

Такою знайшли 76-річну бабусю, що приїхала до станції Червоний хутір близько дев'ятої ранку. В лісосмузі вона повинна була зустрітися з власним чоловіком. Та до нього так і не дійшла.

- Вони ходили, гуляли у лісі часто, сок збирали. Да, вони созванювалися. Він тут ходив, нам розказував, він її шукав. В пів дев'ятої вона мала їхати до нього, він їй подзвонив, щоб уже вона не їхала, бо він сам справиться, ну вона вже телефона не брала.

Чоловік знайшов кохану наступного дня після зникнення.

А це вже лісосмуга поряд зі станцією Теремки. Тіло 47-річної містянки так само знайшов її чоловік. На листі засохла кров. Жінку кілька разів штрикнули ножем у серце. Правоохоронці знайшли на її тілі сліди ґвалтування. А рідні зазначили: в загиблої зникли телефон і золоті прикраси. Це вбивство сталося близько другої дня. Жінка саме вигулювала собаку. Проте додому повернувся лише пес. Саме тоді рідні й заходилися її шукати. У Голосіївському районі на стовпах і біля станцій підземки вже можна знайти інформацію про ймовірного вбивцю. Перехожі уважно вдивляються й нарікають: прикмет підозрюваного замало. 

- Тут вот написано: неизвестный человек 30-40 лет! Худорлявый. Ну я не знаю, много всяких придурков! И маньяки, и не маньяки, и наркоманы. Страшно, страшно!

Наталя Титова, помічник керівника Голосіївського РУ міліції Києва:

- Це чоловік 30-40 років, 175 зросту, на ньому був капюшон, тому ми не можемо вималювати зараз обличчя.

В інтернеті та вулицями вже ширяться чутки: у столиці орудує маніяк. Кияни кажуть про кількох жертв лише за останній місяць. 

- Неизвестно, сколько жертв, говорили от трех до шести жертв, ну не знаю.

- Какую-то одну женщину старшую убили, а потом молоду. Да, вот два случая здесь! Десь одна бабка чула!

У міліції ж зазначають: убивці обох жінок не затримані, триває слідство. Проте твердити, що в столиці з'явився маніяк - зарано.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції Києва:

- Ми б так голосно не називали, тому що треба провести паралелі й провести дуже велику роботу для того, щоб зрозуміти, чи була це одна й та сама особа.

Правоохоронці звертаються до ймовірних свідків трагедій, аби допомогти якомога швидше затримати злочинців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
На улице Дегтяревской,26а, увидев, что я направляюсь в сторону парадного, мужчина 173 см. зашел со мной, вот только не поняла, как он дверь открыл (домофон). Вызвал лифт и не сел в него!!! Оборачивался на меня, я пешком побежала по лестнице. Пришла домой, начала искать новости о подозрительных лицах, оказалось маньяк в Киеве:(( Караул
Гость 26.03.2015, 13:29 ответить
Каких 2 случая! Жертв раз в 5 больше!
Алексей 18.03.2015, 02:50 ответить
На Теремках,какого числа женщина была убита?
Forest 14.03.2015, 03:31 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.