Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Наркотичні галюцинації призвели до вбивства у Дніпропетровську

11 березня 2015, 21:45
Дата ефіру/події: Середа, 11 березня 21:45

Вбивство на цвинтарі. У Дніпропетровську 23-річний молодик, перебуваючи під дією сильнодіючих наркотиків, насмерть забив приятеля. Нині підозрюваний твердить: зухвальство вчинив через галюцинації в стані афекту.

Закривавлений труп молодика на цвинтарі знайшли пізно ввечері. Особу загиблого з пробитою головою встановили швидко - ним виявився 21-річний дніпропетровець. Вже відомо: напередодні загибелі хлопець відпочивав у компанії трьох друзів.

Олександр Клешня, заступник керівника Бабушкинського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Возраст их от 20 до 24 лет. Нигде не работают. Ранее учились в различных учебных заведениях. В поле зрения милиции не попадали, но на данный момент можно сказать, что они периодически употребляют наркотические средства.

Після затримання трійці один із молодиків одразу зізнався у вбивстві. Каже - перебрали з дурманом.

Сергій, підозрюваний:

- Пошли на кладбище с товарищами, покурили. Я очнулся, смотрю - все, все лежат на земле. Руки у меня были сбиты. Нога, нога была в крови. Я испугался и убежал.

Олександр Клешня, заступник керівника Бабушкинського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- После употребления наркотиков молодым людям стало плохо. Двое из них потеряли сознание. Когда они пришли в себя, то обнаружили, что один молодой человек умер - с многочисленными телесными повреждениями, а второй пропал в неизвестном направлении. Молодые люди поехали домой к пропавшему другу. Он их встретил со сбитыми руками, а также с вещами, на которых были следы крови. На вопрос - что случилось - он ответил, что убил своего товарища руками и ногами, а также палкой.

Вбив через галюцинації. Так про смерть приятеля, якому завдав понад десяток ударів, розповідає затриманий. І додає: навіть не одразу збагнув, хто став його жертвою.

Сергій, підозрюваний:

- В состоянии аффекта наркотического мне показалось, что кто-то подошёл и сказал, что меня хочет милиции сдать.

Нині молодик під вартою. За зумисне вбивство йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.