Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мама маленької Злати благає про допомогу

12 березня 2015, 20:54
Дата ефіру/події: Четвер, 12 березня 20:54

А зараз просимо вашої особливої уваги. Допомоги небайдужих людей потребує шестимісячна Злата Коваленко з Дніпропетровщини. У немовляти вроджена вада печінки - через це у крихітки стрімко розвивається цироз. Маляті терміново потрібно пересадити хворий орган. Операція коштує кілька мільйонів гривень - для родини це величезна сума.

Від самого народження маленька Злата живе в лікарнях. Останні два місяці мати з донечкою перебувають у Львові. У крихітки вроджена аномалія внутрішніх органів. У медичній картці Злати - набір діагнозів.

Галина Курило, завідувачка відділу Львівської міської дитячої клінічної лікарні:

- Це синдром Картангінера, це є дзеркальне розташування огнів внутрішніх, і атрезія жовчовивідних шляхів з гепатитом, який в комбінації з переліченим є дуже рідкісним випадком.

Та найбільша біда - з печінкою, у дівчинки стрімко розвивається цироз. Дитя жовтіє, а животик здувається.

Яна Коваленко, мати хворої дівчинки:

- Зроблено УЗД. В дитини вже збирається рідина в животику. Зайва, яка не повинна там бути. І цироз печінки вже розвивається. Так що часу у нас дуже мало.

Мати готова віддати частину свого органу донечці. І вона може бути доноркою. Тепер лікарі шукають закордонної клініки, яка би погодилася здійснити трансплантацію печінки. Утім, часу на збір грошей катастрофічно мало.

Галина Курило, завідувачка відділу Львівської міської дитячої клінічної лікарні:

- Ну, 2-3 місяці. Більше вже, нажаль. Та дитина потрапила до нас в стаціонар з масивною кровотечею. Она неодноразово вже отримувала кровотечу в зв'язку з декомпенсацією вроджених вад. Тому трансплантація в такому випадку - це єдний вихід з положення.

Вартість операції - два з половиною мільйони гривень. Для родини - це фантастична сума.

Яна Коваленко, мати хворої дівчинки:

- Навіть якщо продати дом моєї бабушки, мами, не буде такої суми. Тому ми просимо допомоги у всіх небайдужих, хто може допомогти нам. Люба копієчка на вагу. Кожен по гривні скинеться - і вже це буде велика сума.

Тому мати благає небайдужих людей допомогти врятувати життя її маленькій донечці.

ПриватБанк 5168 7423 5045 1195.
Отримувач: Коваленко Яна Андріївна.
Тел. 099 456 68 35.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Маленька Златочка я хочу тобі допомохти будь здорова
христя 14.03.2015, 13:09 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.