Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Закарпатті рецидивіст згвалтував дитину

12 березня 2015, 21:20
Дата ефіру/події: Четвер, 12 березня 21:20

11-річну дитину зґвалтували на Закарпатті. Про злочин міліцію повідомила мати дівчинки. Збоченця затримали того ж дня, та під час слідства стало відомо, що чоловік не вперше навідувався до оселі майбутньої жертви.

Того дня 11-річна дівчинка була за старшу і доглядала братиків, адже мати подалася розважатися. Батька вдома також не було - він на заробітках за кордоном. Ввечері до хати завітав 28-річний коханець господині. Одразу почав чіплятися до дівчинки. Забрав малу з оселі та потяг до сусіднього будинку. Там мешкала монахиня, але цієї ночі вона була у храмі. Тож збоченець і познущався з жертви.

Катерина, мешканка с. Білки:

- І ці двері виламав, і все побив. Потерять чистоту тої дитини. Ум не вкладується, не можу зрозуміти.

Олег Подебрій, керівник відділу УМВС України в Закарпатській області:

- Людина була вхожа до сім'ї. Матері не було вдома. Чоловік прийшов до хати і напав на дівчинку, і зґвалтував її.

Коли мати дитини дізналася про злочин, звернулася до міліції. Правоохоронці виявили підозрюваного на місці злочину. Нині молодик під вартою.

Віта Горзо, співробітниця Іршавського РВ міліції:

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "розбещення неповнолітніх". Де передбачено покарання від 5-8 років.

Затриманий вже відбував покарання за зґвалтування. А ще - сидів за крадіжки. Згвалтована дитина нині у лікарні. Дівчина потребує психологічної допомоги.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.