Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ілля з Шостки мріє про повноцінне життя

16 березня 2015, 21:13
Дата ефіру/події: Понеділок, 16 березня 21:13

Кілька місяців тому ми вже звертались до наших глядачів з проханням допомогти 7-річному Іллі з Шостки Сумської області. У хлопчика важке захворювання - мієлодиспластичний синдром. І єдине, що може йому зарадити - це трансплантація кісткового мозку. Операція, що коштує 115 тисяч євро, буде зроблена в Італії. Днями родина Демешків отримала  запрошення та рахунок. Але на лікування все ще не вистачає останньої частки - 20 тисяч євро.

- Спасибо неравнодушным людям, которые отозвались на наше горе, т.е. которые помогли в сборе средств.

В італійській клініці вже чекають донори, перераховано перший внесок та призначено початок лікування - 30 березня. Та показники крові Іллі зненацька погіршились - зараз він знову у лікарні.

- Нам немножко додержаться, вроде бы все было хорошо, был стабильный, обвалились, ну ниче, прокапаемся.

Ліана Нікітенко, завідуюча гематологією Сумської обласної дитячої лікарні:

- Вот он поступил с профузным носовым кровотечением, которое длилось 12 часов, т.е. риск кровоизлияний сохраняется, риск кровотечений сохраняется. Мы молим Бога, чтобы в ближайшую неделю-две-три произошла его транспортировка в Италию.

Хвороба почалася майже рік тому з кількох синців на ніжках та раптової блідості. Лікарі не одразу визначили страшний діагноз - мієлодиспластичний синдром. Кілька місяців болісного лікування - однак без полегшення.

Наталія Демешко, мати хворого хлопчика:

- Он постоянно температурил, постоянно хватал какие-то инфекции, бывали даже такие дни, что он по 5 дней не ел и не пил, вообще просто лежал, интоксикации были, конечно, страшые и от лекарств, и от всего. 

Мати Іллі - в декретній відпустці. Батько - звичайний водій. Заробітків на лікування не вистачає. Втім, коли долучилися доброчинні фонди, родині вдалося неможливе - зібрати більшу частину потрібних коштів - майже 95 тисяч євро. 

Євген Демешко, батько хворого хлопчика:

- Хотели бы попросить людей отозваться на нашу просьбу, нам осталось как бы немного - 20 тысяч евро, да, я понимаю, это сумма довольно-таки большая, но в нашем случае она для нас неподъемная. Для нас это единственный шанс спасти нашего ребенка.

В очікуванні рятівної операції з пересадки кісткового мозку щодня - пігулки, щотижня - вливання тромбоконцентрату та еритроцитної маси. Однак ніщо не може завадити  7-річному винахідникові мріяти про життя.

Ілля Демешко, хворий:

- Я хочу полетать на самолете, потому что я ни разу не летал. И очень хочется выздороветь, чтобы гулять полноценной жизнью, кататься на велосипеде, ездить на рыбалку, на мотоцикле кататься с папой.

Реквізити:
Карта ПриватБанку 5168 7572 9097 5558 (Демешко Євген, батько Іллі).
Телефон 096 105 91 18 мама Наталія.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.