Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Маленька біженка з Донеччини потребує допомоги

19 березня 2015, 21:57
Дата ефіру/події: Четвер, 19 березня 21:57

А зараз просимо вашої уваги. Допомоги небайдужих людей потребує маленька Олександра Кислицина. Тиждень тому дівчинка вилила на себе миску окропу. Гаряча рідина обварила 30 відсотків тіла дитини. З сильними опіками крихітку ушпиталили. Цій блакитноокій білявці рік і сім місяців. Ще тиждень тому маленька красуня виглядала так, а тепер - так.

- Спинка, и полголовки, и щечка.

Того дня мати одягала своїх двох доньок, щоб піти на прогулянку. Поки чепурила старшу, молодша бавилася поряд. Аж раптом дівча побігло на кухню, де в цей час бабуся готувала обід. 

Любов Кислицина, мати дівчинки:

- Младшая бегала, не знала, чем себя занять, а мама только что картошечку потолкла, хотела вареников на вечер сделать, и Саша дотянулась до рабочей поверхности и опрокинула на себя отвар, в тарелке который стоял.

Все сталося миттєво. Шокована мати одразу викликала швидку і понесла малечу до ванної.

Любов Кислицина, мати дівчинки:

- Сразу кожа слезла, я сразу под холодную воду ее понесла, слезла сразу, мгновенно она...

До опікового центру дитину привезли вже в шоковому стані.

Людмила Сачієнкова, завідувачка відділу центру термічних уражень та пластичної хірургії м.Києва:

- При поступлении диагноз у ребенка - ожог на площади 30 процентов и тяжелый ожоговый шок. На сегодняшний день состояние ребенка ближе к удовлетворительному, раневой процесс положительно протекает.

Маленька Олександра шість діб провела у реанімації. Її лише нещодавно перевели до палати. Дівча увесь час плаче і не відпускає від себе матусю ані на хвилинку.

Любов Кислицина, мати дівчинки:

- Она постоянно со мной, капризничает, и это все заживает, шелушится кожа.

За тиждень дитину випишуть. Для цілковитого одужання малечі треба пройти курс терапії. А на це потрібні гроші. Їх родина не має. Влітку жінка з двома доньками та матір'ю змушена була тікати з рідного міста на Донеччині. Тож мати дівчинки просить усіх небайдужих допомогти поставити доньку на ноги.

Карта мами 5168 7572 7304 3770 Кислицина Любов.

Телефон мами 063 863 81 27.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.