Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Бердичіві молоді покидьки з нудьги ледь не вбили сторожа

20 березня 2015, 21:57
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 березня 21:57

Відкрита черепно-мізкова травма, перелам склепіння черепа, забійні рани на обличчі й майже на усьому тілі. З такими травмами до лікарні привезли охоронця підприємства на Житомирщині. Чоловіка жорстоко побили четверо молодиків, які хотіли поцупити метал.

Побитого до напівсмерті чоловіка - охоронця підприємства - привезли до Бердичівської районної лікарні наприкінці лютого. За його життя лікарі боролися тривалий час.

Сергій Подолянчук, анестезіолог Бердичівської лікарні:

- При поступленні виставили йому діагноз - травма із залученням декількох частин тіла, відкрита черепно-мозкова травма, перелом склепіння черепа, забій м'яких тканин правого плеча. Так, забійні рани на обличчі і на тілі. Він весь був побитий, подряпаний, в синцях, підшкірні крововиливи. Він був при свідомості, але загальмований.

Лише коли його стан стабілізувався, медики пустили до побитого міліціонерів. Постраждалий назвав прикмети нападників - молодих хлопців. Вже незабаром їх затримали.  Виявилося, що найстаршому з чотирьох причетних до цієї справи юнаків усього двадцять один рік. Його вже притягували до відповідальності за крадіжки. Троє його поплічників - учні Бердичівського профтехучилища, їм 17-18 років. 47-річного охоронця на все життя покалічили за п'ять ресор до автомобіля КАМАЗ.

Роман Зайцев, керівник Бердичівського МВ міліції:

- Зв'язали, закрили в сторожці і забрали з території підприємства ресори від автомобіля Камаз і інші прилади. На протязі двох тижнів була проведена робота, під час якої ми затримали 4-ох осіб. Вони з неблагополучних сімей, двоє з них сироти. На даний час по одному із з них, старшому, він 1993-го року народження, по ньому зараз проходить як раз санкція у Бердичівському міжрайонному суді. По всім іншим суд в подальшому також прийме рішення.

Самі затримані свої дії тепер пояснюють просто. 

Затримані:

- Побили охранніка, витягнули метал.

- А з якою метою ви це зробили?

- Не було чим занятись.

Тим часом сестра важко травмованого охоронця каже, що не розуміє, звідки у фактично ще дітей стільки злості.

Тетяна Чорна, сестра постраждалого:

- Брат пошёл в ночную смену, сутки отработать. Ночью пришло 4 человека, избили его, связали, подожгли. Человек был без сознания, утром забрала скорая в больницу. Сейчас находится в тяжелейшем состоянии, не встаёт, не ходит, глаза не видят. Откуда такая, такое зверство и вообще, я не могу понять, откуда берутся такие дети.

Нині по цій справі триває розслідування. За скоєний напад молодиків чекає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Весь покрыт промежностью, абсолютно весь. Остров незалежности у Европы есть. Там живут несчастные укры-дикари. На лицо свободные, но рабы внутри. Что они не делают — не идут дела. Видно в вышиватнике их мама родила. Крокодил закончился, не вставляет кокс. На Бандеру молятся, не жалея слёз. Вроде цэ Европа и могли бы жить. Вышиванку Ленину новую пошить. Нету в хате света, в печке нет угля. На Майдане сотня погибала зря. По такому случаю с ночи до зари. Жгут покрышки в Киеве укры-дикари. Скачут и рыдают, даже рвут очко. В день какой неведомо, Путину назло.?
Lehsus74 28.01.2018, 08:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.