Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть пораненому захиснику Вітчизни стати на ноги!

23 березня 2015, 23:05
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 березня 23:05

А зараз просимо вашої особливої уваги. Допомоги небайдужих людей потребує 35-річний Олександр Гуравський. Він зазнав тяжких опіків ніг у боях за Дебальцеве. Нині чоловік на лікуванні в Київському центрі термічних уражень і пластичної хірургії. Йому вже зробили кілька операцій, але попереду ще тривалий і коштовний курс реабілітації.

Олександр Гуравський у Київському опіковому центрі вже кілька тижнів. Привезли його сюди зі страшними ранами.

В'ячеслав Назаренко, лікар-комбустіолог:

- Привезли его в тяжелом состоянии, операции были по удалению омертвевших тканей, некрозы были нижних конечностей, они были сначала удалены, по международной классификации у него были ожоги всех степеней - 1,2,3.

35-річного працівника будівельної фірми мобілізували до армії в березні 2014-го. Чоловік зібрав речі й пішов захищати країну. Каже, спочатку служив у Семиполках зв'язковим, а в грудні опинився в Дебальцевому.

Олександр Гуравський, поранений військовий:

- 17 февраля по нашему лагерю уже начали вплотную стрельбу, с какого только можно оружия, со стрелкового. Мы весь день продержались, и вот в ночь с семнадцатого на 18-ое мы выдвинулись.

Той страшний день Олександр пам'ятає до дрібниць. Разом із іншими солдатами їхав у вантажівці з тентом, як раптом усередину залетів набій.

Олександр Гуравський, поранений військовий:

- И тут ни с того, ни с сего так "пух!" -  прорывается тент и залетает снаряд, протитанковая ракета. Если она попадает, то сжигает броню, там очень быстро поднимается температура до трех тысяч градусов.

Вояки швидко зорієнтувалися й почали вистрибувати з машини.

Олександр Гуравський, поранений військовий:

- Я когда выпал, все продолжало гореть, немного снега было, я начал качатся, и я уже видел - эти сапоги приплавились к ногам и слезли вместе с кожей.

Зі страшними ранами боєць зміг пробігти кілометр до безпечного місця. Урешті опинився в лікарні в Артемівську, потім був у Харкові, і от нині - в Києві. Поряд із чоловіком увесь час перебуває його мати.

Катерина Гуравська, мати постраждалого:

- Дві неділі їздила під реанімацію, не бачила, так чуть-чуть тільки виглядувала. Третього березня я його побачила, но плакать не можна.

Олександрові зробили вже три операції з пересажування шкіри. Нині рани на стопах почали загоюватися, але попереду ще тривалий і коштовний період реабілітації. Поранений захисник Вітчизни ще не скоро повернеться на роботу. Тож не лишайтеся байдужими - допоможіть мужньому чоловікові стати на ноги.

Гуравський Олександр Анатолійович

Приватбанк 5211537432402266

телефон: 097 675 54 40, 093 166 14 41 (Олександр Гуравський).

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.