Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську клієнт, аби не платити повії, по-звірячому її зарізав

2 квітня 2015, 22:46
Дата ефіру/події: Четвер, 2 квітня 22:46

Моторошний злочин - у Дніпропетровську. Після інтимного зв'язку клієнт, аби повернути сплачені повії гроші, вирішив її вбити. Своїй жертві зловмисник завдав чотири ножові поранення у спину, перерізав горло, а потім, схопивши сокиру, відтяв руки.

Страшний злочин стався у приватному секторі на вулиці Чернігівській. Звіряче убивство молодої сусідки шокувало місцевих жителів.

Віталій, сусід вбитої:

- Отрубали кисти рук, голову не дорубали.

Тамара Вікторівна, сусідка вбитої:

- Меня шокировало это вообще до глубины души. Потому что так как мы всю жизнь прожили рядом, и я Иру, допустим, знаю с самого рождения. Ну всю жизнь здесь живём. То есть как люди они не конфликтные.

Люди кажуть: у будинку, де сталася трагедія, мешкали три покоління жінок. Виховувати чотирирічну доньку самотній Ірині допомагала її мати-пенсіонерка.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Першими, хто побачив спотворене тіло 31-річної молодиці, були її родичі. Жінка похилого віку - мати вбитої, забравши онуку з дитсадочку, прийшла додому й вжахнулася.

Закривавлене тіло лежало в ванній кімнаті. Вже за півгодини на місці жахливої знахідки працювали експерти. Незабаром оперативники знали, як саме заробляла загибла.

- Данная девушка предоставляла в интернете секс-услуги.

Версія, що до вбивства може бути причетний один із клієнтів, несподівано швидко підтвердилася. Вже на ранок підозрюваного у злочині - 21-річного мешканця Солонянського району - затримали на кордоні із Запорізькою областю. Він розповідає - про зустріч із повією домовився телефоном. До будинку, де вона мешкала, приїхав на таксі.

Підозрюваний:

- Прошли в комнату, она назвала цену. Я ей отдал деньги. Мы занялись с ней сексом.

Після інтиму молодик збагнув, що витратив чималу суму грошей й його кишені майже порожні.

Підозрюваний:

- Мне нужно было ехать в Запорожье. Я понял, что денег мне не хватает, и я решил забрать у неё эти деньги. Я схватил её за волосы, вывел из комнаты, положил на землю и начал бить ногою ну, в область живота.

В якусь мить жінці вдалося вирватися, й вона побігла на кухню. Наздогнавши налякану жертву, зловмисник схопив ножа й завдав їй чотири удари в спину. Остаточно добити господиню різун вирішив у ванній кімнаті.

Підозрюваний:

- Хотел перерезать ей горло, но нож или тупой был, или что. Пришлось, так получилось, как пилой пару раз ото провёл по горлу. Дальше она ото упала, и я, не знаю почему, начал отрезать ей руки.

Олег Літун, керівник відділу Дніпропетровського МУ міліції:

- После того убедился и понял, что далее расчленить человеческий организм не так просто. Бросил всё. Замыл. Принял душ, ну и, собственно говоря, цинично скрылся с места происшествия.

Нині нелюда тримають під вартою. За умисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, молодикові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Таких людей убийц надо убивать а не на 15 лет сажать
Дмитро 30.07.2017, 14:56 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.